Welkom

Hey jij daar, welkom op mijn blog.

Ik ben deze blog gestart omdat ik mijn leven met mensen wil delen.

Een week geleden heb ik een artikel geschreven op de blog van Wayofhealth over mijn aandoening en hoe ik daarmee leer leven. Je kunt het artikel hier lezen. Ik heb daar zoveel mooie en lieve reacties op gekregen dat ik heb besloten om zelf te gaan bloggen.

Het komt er in het kort op neer dat ik nog niet zo lang geleden de diagnose fibromyalgie en een paar maanden later ook de diagnose artritis heb gekregen. Eigenlijk heb ik dus altijd pijn. Dit is niet altijd aan mij te zien.

_DSC5277

Doordat ik steeds meer pijn kreeg ben ik steeds minder gaan bewegen tot ik op een dag besloten heb om het roer om te gooien en mezelf een andere levensstijl aan te meten.

Anders eten en gewoon weer lekker gaan bewegen. Ik doe dat in de vorm van fitness en heb gemerkt dat juist door te bewegen ik soepeler ben en blijf dan wanneer ik niets doe.

Al enige tijd ben ik op Instagram begonnen met mijn Fit Journey om mensen te laten zien dat je ook met een aandoening als deze kunt sporten en bewegen. Uiteraard wel met mate en door goed naar je lichaam te leren luisteren. Ik vond het ook tijd om dit ook in de vorm van een blog te gaan doen en hier is hij dan!

_DSC5352In de eerste plaats zal ik 1 keer per week een artikel plaatsen, dit kan een review, verhaal of informatie zijn waarvan ik denk dat het interessant, leuk en leerzaam kan zijn. En wie weet wat de toekomst brengt.

Zoals ik altijd zeg ” de ziekte is een deel van mij maar is niet wie ik ben!”

Als je wilt kun je me in de comments laten weten waar je graag over zou willen lezen en wie weet schrijf ik er een artikel over.

Liefs Dalia

Follow my blog with Bloglovin

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s