Help…Festival Seizoen, wat nu?

Het festival seizoen zit er weer aan te komen. Ik ga altijd graag naar festivals. Vooral de buitenfestivals vind ik erg leuk. Lekker de hele dag over het terrein heen struinen van tent naar tent met allerlei verschillende muziek, beetje mensen kijken, van het mooie weer genieten, drankje erbij, lekker dansen, heerlijk vind ik het!

Maar wat dan als je last hebt van lichamelijke klachten, dan trek je dat toch echt niet? Zou je denken he? Moet je net mij hebben. Ik heb de oplossing voor mezelf gevonden.

IMG_0947

Als ik weet dat ik naar een festival (of bijvoorbeeld een concert ga) dan zorg ik ervoor dat ik de dagen ervoor genoeg rust krijg, op tijd naar bed ga en niet te zwaar train. Op de dag zelf maak ik gewoon lekker lol! Ik zorg dat ik regelmatig even ga zitten als ik voel dat ik moe wordt en dat ik genoeg water en eten binnenkrijg. Ook heb ik voor de zekerheid altijd pijnstillers bij me.

DSC07422Tja, de volgende dag heb ik dan een opgezette pijnlijke knie en ben ik helemaal uitgeput. Ik kan dan ook niet veel meer dan op de bank of op bed hangen. Dat betekent ook dat ik niet meer net als vroeger twee dagen achter elkaar naar een festival kan gaan.

Kortom ik ga wel degelijk naar festivals en heb het daar ontzettend naar mijn zin. Ondanks dat ik weet dat ik de volgende dag helemaal niks meer kan. Dat heb ik ervoor over en met de nodige voorbereiding en een dagje rust naderhand kan ik er daarna gewoon weer tegenaan dus waarom zou ik dat dan niet doen?

IMG_0934Dit artikel gaat over het festival seizoen maar buiten dit seizoen gaan we natuurlijk ook allemaal wel eens naar een concert, evenement  of show. Soms vindt dit plaats op een doordeweekse dag. Ik overleg dan altijd van te voren even op mijn werk en het is dan meestal geen probleem als ik de volgende dag vrij neem om weer even bij te komen.

Dit is dus hoe ik daarmee omga en hoe ik toch kan genieten van de leuke festivals waar ik graag naartoe ga. Ik kan dan ook niet wachten tot de lente echt van start gaat en de eerste festivals beginnen!

Gaan jullie nog festivals bezoeken dit jaar? En naar welke festivals ga je dan?

Liefs Dalia

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s