Review: Boho-Tiffin

Schermafbeelding 2017-08-13 om 18.45.16

Eten. Als je mij een beetje kent weet je dat ik dol ben op eten. Die liefde gaat zo ver dat ik me kort na een maaltijd alweer helemaal kan verheugen op de maaltijd of snack die daarna komt.

IMG_5788Maar als je 5 dagen in de week werkt en er een gezonde lifestyle op nahoud zijn dat wel een heleboel bakjes of zakjes die je mee moet nemen naar je werk. Vooral in mijn geval. Ik moet om 07:45 uur de school waar ik werk openen en zo vroeg in de ochtend krijg ik echt nog geen ontbijt weg. Dat houd in dat ik ontbijt mee neem naar mijn werk. Mijn tas zat dus altijd volgepropt met allemaal bakjes of zakjes (ontbijt, tussendoortjes en lunch) daarnaast eet ik bijna geen brood meer maar heb ik altijd lekkere salades en dergelijke mee naar het werk.

Op instagram zag ik steeds vaker hele mooie foto’s van boho-tiffin langskomen. Ik was meteen helemaal verliefd. Als ik iets moois zie ben ik net een ekster die iets ziet glimmen! Ik moest hem dan ook direct hebben! Hij heeft drie verdiepingen waardoor alles dat ik nodig heb op een dag er in past.

Een tiffin (ook wel rentang of dabba genoemd) is van origine Indiaas en wordt gebruikt om eten vers te houden en makkelijk te kunnen vervoeren. Chantal (de oprichtser van boho-tiffin) was al die bakjes en zakjes ook zat en heeft aan deze prachtige en super handige lunchbox haar eigen draai gegeven en zo is de boho-tiffin tot leven gekomen.

IMG_4701De boho-tiffin is gemaakt van RVS waardoor hij makkelijk te reinigen is en je geen verkleuring of nare geurtjes overhoud zoals bij een plastic bakje. Je kunt hem zelf samenstellen en je krijgt er en netbag en sleutelhanger bij. Ook blijft je eten er echt supervers in. En laten we eerlijk zijn, hij is toch ook gewoon supermooi!!

Inmiddels heb ik 5 van deze mooie lunchboxen staan. 2 normale (1 van mijn vriend gekregen) de Salad (die is twee verdiepingen en iets groter) en uiteindelijk heb ik ook nog de 2 large versies van de MKBM collectie in huis, gewoon omdat die een stuk groter zijn en ik op sommige dagen nou eenmaal meer trek heb.

De prijs is wel wat aan de hoge kant, € 39,95 incl. netbag en sleutelhanger maar naar mijn mening is deze lunchbox het helemaal waard. Ik gebruik nooit meer bakjes en krijg altijd complimentjes over mijn lunch 🙂

Dit zijn de tiffins die ik zelf heb, oftewel een kleine greep uit het assortiment.

IMG_3095IMG_3089

IMG_6575

Je kunt de boho-tiffin hier bestellen.

Liefs Dalia

*deze review is niet gesponsord.

 Follow my blog with Bloglovin

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s