Magioni pizza bodem met 3 verschillende toppings.

Sorry dat ik vandaag zo laat ben met het plaatsen van mijn recept. Het gaat even niet zo lekker met mij waardoor ik er nog helemaal niet aan toe gekomen ben om wat lekkers te maken en het recept ervoor te schrijven. Omdat ik jullie niet helemaal wil laten hangen heb ik daarom vandaag echt een heel simpel receptje voor jullie.

Wie houd er nou niet van pizza, ik ben er in ieder geval dol op!

Nog niet zo lang geleden ontdekte ik de pizzabodems van Magioni. Die zijn niet van deeg maar van groente gemaakt. Ik kon me haast niet voorstellen dat dit lekker zou zijn. Wat bleek, je proeft niet eens dat het een groentebodem is en het is lekker gezond.

Bij deze deel ik daarom vandaag 3 verschillende toppings waarmee ik zelf mijn pizza graag mee beleg.


Tonijn pizzaIMG_1238

Dit heb je nodig:                                                                        

 • Pizzabodem van Magioni
 • 1 blik tonijn
 • Tomatensaus pakje of zelf maken, zie hier
 • Kruiden naar keuze
 • Geraspte kaas
 • 1 Ui
 • Olijven naar keuze

Salami pizza

tempImageForSave (3)

Dit heb je nodig:

 • Pizzabodem van Magioni
 • Plakjes Salami naar keuze                 
 • Tomatensaus
 • Kruiden naar keuze
 • Geraspte kaas
 • 1 Ui
 • Olijven

Pizza kaas en groente

tempImageForSave (4)

Dit heb je nodig:

 • Pizzabodem van Magioni
 • Tomatensaus
 • Geraspte kaas
 • Danablu
 • Kruiden naar keuze
 • Ui
 • Champignons

Zo maak je het:

Smeer de pizzabodem met tomatensaus in. Gooi er wat geraspte kaas overheen en beleg vervolgens de pizza met de gekozen en gesneden ingrediënten. 12 minuutjes in een voorverwarmde oven en klaar is kees.

Eet smakelijk

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s