Review: Gymrepvbblic Sportswear met kortingscode :-)

gym-repvbblic-2

Er zijn zoveel verschillende fitnessmerken die hun kleding verkopen. Gooi Instagram open en je wordt doodgegooid met van alles en nog wat. Wat je alleen niet weet is hoe de kwaliteit van een product is. Het kan er wel heel mooi uitzien maar al je lekker staat te squatten in de sportschool en de legging schijnt door dan wordt je daar niet erg vrolijk van.

IMG_7037Ik heb redelijk wat sportswear (wat daar loop ik het liefst de hele dag in) en heb dus zowel goede als slechte ervaringen hiermee.

Nu alweer een hele tijd geleden zag ik bij 1 van de meiden die ik volg een onwijs gave legging van Gymrepvbblic voorbij komen. Het leek net een echte spijkerbroek. Ik stuurde de dame in kwestie een berichtje om wat info in te winnen over deze broek. Zij was er heel positief over maar toch was ik nog niet helemaal om. Steeds vaker zag ik deze legging en anderen voorbij komen.

Wat Gymrepvbblic beloofd over de kwaliteit van hun leggings:

Wat maakt onze legging zo uniek? Om een lang verhaal kort te maken: de stof! Onze legging is de eerste intelligente legging die in interactie gaat met je huid, lichaamsvorm en spieren. Hierdoor gaat je prestatievermogen omhoog. Wie een GymRepvbblic legging probeert, is meteen overtuigd! Andere leggings zullen onderaan de stapel belanden. De comfortabele pasvorm van de leggings, samen met de kwalitatief sublieme stof, is voor veel andere merken nog toekomstmuziek aangezien men voor deze stof een hoge prijs betaalt in inkoop.

Samengevat: onze leggings zijn squat-proof, zakken niet af en schijnen niet door (uitgezonderd felle kleuren als wit, geel en roze, hier is huidskleurig ondergoed aangewezen). De Bioactive Crystal technologie zet lichaamswarmte om in infraroodstraling. Hierdoor wordt cellulitis verminderd, herstellen spieren sneller en wordt er meer zuurstof naar de huid gevoerd. De leggings zijn lekker warm in de winter, voelen koel aan in de zomer en bieden hiermee dus een ideale thermal control voor je lichaam. Bovendien shapen ze je lichaam naar haar meest ideale vorm. De legging laat zich perfect wassen en verliest haar vorm niet.

IMG_1399Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en bestelde ik de Reverso legging, deze kun je twee kanten op dragen. De ene kant is een jeans en de andere kant is een sportlegging met hele mooie kleuren. Ik bestelde de broek en de eigenaar van Gymrepvbblic kwam deze persoonlijk bij mij afleveren, wat een service! En de legging? Die viel absoluut niet tegen.

De legging lijkt net een echte skinny jeans!!! En hij zit echt heerlijk! De andere kant is al even mooi en ik ben helemaal lyrisch. Deze leggings doen echt wat ze beloven!

Nadat ik proefmodel was voor Sean (de eigenaar) kreeg ik nog een prachtige zwarte legging van hem die zowaar nog veel lekkerder zat en hij is zwart dus ik kan hem ook gewoon aan als ik niet ga trainen. Wat dus nu eigenlijk inhoud dat ik bijna altijd in sportleggings rondloop en van leerlingen de vraag krijg of het nu wel of niet een echte spijkerbroek is die ik aan heb 🙂

En dan de kwaliteit, maakt niet uit hoe vaak ik het was maar het blijft er als nieuw uitzien terwijl mijn leggings van Nike al na een paar keer wassen van die lelijke waspluisjes kreeg.

Ook ga je er niet echt in zweten dus dat ik ook heel erg fijn. Op een dag liep ik buiten in een regenbui en kwam ik helemaal doorweekt thuis aan, binnen 15 minuten was de legging helemaal droog.

Inmiddels heb ik 3 leggings en een hele mooie top van Gymrepbvbblic en ben ik zo tevreden dat ik besloot om er deze blogpost aan te wijden.

Deze blogpost is niet gesponsord maar volledig gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring met Gymrepvbblic. Het is gewoon een feit dat de kwaliteit die zij zeggen te verkopen ook echt de kwaliteit is die je krijgt.IMG_0512

Hieronder nog een kort interview met Sean, de eigenaar van Gymrepbvbblic.

Kun je jezelf even kort voorstellen?

Mijn naam is Sean Tiziano Palermo. Ik ben 39 jaar, en heb een obsessie voor luxury merken, kwaliteit, automotive, militairy en de motor industrie.

Waar staat Gymrepvvblic voor?

GymRepvbblic is een mix van Italiaanse symbolen, invloed van Technogym, Dainese, en het Romeinse rijk waren van invloed op dit merk, uitsluitend het beste van het beste accepteren we voor onze items, we boycotten goedkope productielanden.

Hoe lang bestaan jullie al?

Het idee is in 2014 ontstaan.

Waarom heb je besloten om zelf de wereld van fitnesskleding in te gaan?

Ik werkte vroegen met Italiaanse topmerken in de mode industrie, Gianni Versace leefde nog, Iceberg, Armani Diesel en Replay allemaal merken waar ik in de jaren `90 mee werkte. In de fitness wereld was er nog geen luxury fitness gear, en de bestaande merken zijn net als een Opel Astra, prima maar niet echt spannend. Dat kon beter, en ik had er de knowhow voor.

Je levert regelmatig zelf de bestelling bij mensen af, vind je het leuk om je klanten te ontmoeten?

Uiteraard beleef ik er plezier aan om klanten te zien.

Ik ben zelf een grote fan van Gymrepvbblic en daarom zou ik graag mijn lezers kennis willen laten maken met de kwaliteit en de comfort van jullie brand. Mag ik mijn lezers namens Gymrepvbblic een kortingscode aanbieden?

Natuurlijk mag dat! Je lezers kunnen kortingscode “Dahlia” gebruiken bij hun bestelling en krijgen dan 15% korting op hun bestelling bij Gymrepvbblic.

IMG_7000

Ben je na het lezen van deze blogpost zelf nieuwsgierig en enthousiast geworden? Check gelijk even hun website en volg ze op Instagram, vergeet niet om de kortingscode door te geven!) Ook erg leuk is dat je wanneer je een artikel bij ze besteld je om gratis photoshoot kunt vragen. Hoe leuk is dat?!!! 

 

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

 

 

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s