Mijn week in vogelvlucht :-)

Hoi Allemaal,

Ik heb besloten om vanaf deze week op de maandag een overzichtje met jullie te delen van hoe mijn week eruitzag. Ik heb niet een heel spectaculair leven maar dacht, misschien vinden jullie het leuk om te lezen wat ik zoal doe en hoe de reuma/fibromyalgie mijn leven van week tot week beïnvloed. Daar gaat ie dan 🙂


Maandag

IMG_1534.jpgVandaag is mijn nieuwe collega begonnen en ben ik begonnen hem in te werken. Het was een drukke dag die voorbij vloog maar dag vind ik altijd wel fijn. Vandaag is ook inmiddels het begin van week drie dat ik niet kan sporten vanwege lichamelijke pijn! Ik wilde wel maar het ging echt niet dus ben ik na het thuiskomen lekker gaan douchen en op de bank gekropen. We aten pasta en mijn schoonmoeder kwam langs om even op de cardio apparatuur te gaan.

Rond 22:00 uur ben ik me gaan klaarmaken om naar bed te gaan waar ik nog even een drie kwartier heb gelezen. Ik ben net begonnen met een interessant boek genaamd Ikigai dat gaat over een lange levensduur en hoe dat kan. In Japan is er een dorp waar veel mensen deze manier van leven hebben en daar wonen de oudste mensen ter wereld in grote getallen samen (als je hiervan een review zou willen lezen laat dan een comment achter onder deze post). Uiteindelijk heb ik nog even een kwartiertje gemediteerd en ben daarna lekker gaan slapen.


Dinsdag

De wekker gaat al om 06:30 uur af, ik druk op snooze en blijf nog heel even liggen, niet te lang want anders kom ik te laat! Wat is het koud trouwens! Mike bracht me naar het werk dus ik hoefde gelukkig niet te lopen en dan met de tram.

Mijn knie doet echt zoveel pijn, het voelt alsof er een opgeblazen ballonnetje in zit en er aan de achterkant heel hard aan wordt getrokken! Naarmate de dag vorderd wordt het alleen maar erger en inmiddels loop ik dan ook hartstikke mank en heb ik van frustratie een zak drop (waar ik normaal een week mee doe) helemaal leeg gegeten.

IMG_9168Ik heb ook nog lekker met mijn zusje een hapje gegeten bij Wagamama op het Max Eeuwenplein. Ik wilde niet afzeggen want heb haar zolang niet gezien en het was heel gezellig en omdat de tafels redelijk groot waren kon ik mijn been languit leggen waardoor ik er iets minder last van had. We hebben lekker bijgekletst en daarna heb ik de tram naar huis gepakt.

Uiteindelijk lag ik ook weer netjes op tijd op bed waar ik wederom weer even wat heb gelezen.


Woensdag

OMG die knie wat gruwelijk! Daar komt nog bij dat mijn duim ook ontstoken is en de buitenkant jeukt! Wat is dit? Het regent niet eens meer! Gelukkig wilde Mike me weer brengen en ben ik zooooo blij met mijn nieuwe collega! Dankzij hem hoefde ik vandaag niet veel te doen en heb ik wat administratie kunnen wegwerken. Ik lunchte een heerlijke bulgur salade uit de gezonde schoolkantine.

IMG_1654.HEICVanmiddag postte ik later dan normaal mijn recept op mijn blog, dit omdat ik de laatste dagen best moe was en er nog niet aan toegekomen was. Verder had ik nog een goed gesprek met een groepje leerlingen over seksuele geaardheid, terroristen en discriminatie. Uiteindelijk kwam ik er onderweg naar huis achter dat de nieuwe Dan Brown uit is en dat heeft mijn hele dag goedgemaakt! Thuis uiteraard meteen gedownload op mijn ereader en begonnen met lezen, spannend! Ikigai lees ik later wel verder. Maar niet voordat ik een lekker stokbrood met Turkse worst gegeten heb. Mike zit in België en komt pas morgen terug en aangezien ik niet kan snijden vanwege mijn pols vond ik dit een goed en lekker alternatief. Ik keek ook nog een aflevering van American Horror Story tijdens het eten.


Donderdag

Pfff wat een dag! Zoals altijd ben ik weer vroeg op want er moet een school geopend worden. Mike zit nog in België dus ik moet met de tram naar het werk! Vorige week ben ik mijn OV chipkaart kwijtgeraakt dus ik moet een kaartje kopen! Op zich was het een hele leuke drukke dag die snel voorbij ging. Aan het eind van de dag gebeurde er iets minder leuks maar ook dat hoort nu eenmaal bij het werk. Rond etenstijd kwam Mike weer thuis en we hebben samen volkoren tosti’s gegeten omdat we helemaal kapot waren. Ik was zo moe dat ik ook echt niet al te lang heb kunnen lezen want mijn ogen vielen dicht.


Vrijdag

img_1609Vanmorgen stond ineens een leerling samen met moeders voor mijn neus. Kreeg ik zomaar een mooie beker van ze omdat ik mijn werk zo goed deed 😍😍

Ik weet niet wat er in de lucht zat maar tijdens de pauzes leek het wel de apenrots van Artis. Er was gewoon geen beginnen aan en we hebben met zijn drietjes staan kijken naar de losgeslagen leerlingen terwijl we ons afvroegen wat er in godsnaam gebeurde! Gelukkig was het vrijdag en dus bijna weekeind. Mike was vandaag vrij want hij heeft weer een tattoo laten zetten. We hebben er dan ook een rustig avondje van gemaakt en zijn op tijd naar bed gegaan! Morgen is voor mij spannend en ik ben een beetje zenuwachtig.


Zaterdag

Vandaag is voor mij een spannende dag! Ik ga namelijk vandaag voor het eerst een tattoo laten zetten. Ik schijt echt zeven kleuren maar ga het toch doen want ik wil het al een tijdje.

Aangekomen bij de tattoo shop ben ik inmiddels behoorlijk zenuwachtig. Ik ga zitten en hij begint. Ik verbaas me over de pijn die eigenlijk best wel meevalt. Het is wel een heel venijnig gevoel maar ik had veel erger verwacht! Ken je dat, je wind je helemaal op en uiteindelijk valt het allemaal best mee! Blij ga ik weer terug naar huis! Onderweg halen we nog even een patatje bij de Mac maar geen burgers want we eten vanavond echte zelfgemaakte hamburgers en die zijn natuurlijk veel gezonder en lekkerder. Na het eten kruipen we samen in onze onezies op de bank voor een avondje Netflix met een bakje peper popcorn! We zouden naar de bios maar Het is toch echt geen weer om weg te gaan en ik ben behoorlijk afgepeigerd van alle spanning.


Zondag

Ik heb nogal onrustig geslapen maar ben toch lekker op tijd uit bed gestapt, mijn tattoo is wel erg gevoelig maar ik ben er nog steeds heel blij mee. Mike had een lekker ontbijten gemaakt. Pannenkoeken. Heerlijk op zondag!

Meestal doen we weinig op zondag en zo ook vandaag. Beetje bankhangen, wasjes draaien en een beetje lezen.

IMG_4662Vanavond aten we spaghetti zuurkool, 1 van onze favoriete gerechten! Je kunt het recept ervoor hier vinden.

De pijn in mijn knie is gelukkig bijna over. Ik loop niet meer zo mank en het is gewoon een beetje zeurderig nu. Ik geef het morgen nog een extra dagje rust en dan ga ik weer beginnen met trainen.

We gingen op tijd naar bed want er komt weer een nieuwe werkweek aan!


Dit was mijn week in vogelvlucht.  Laat je me in de comments hieronder weten of je het leuk vind om dit te lezen als een wekelijks terugkomend iets?

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s