Mijn week in vogelvlucht #2

Sinds vorige week vertel ik jullie elke week hoe mijn week verlopen is. Deze week was voor mij echt minder. Kayla (een van mijn katten was namelijk ziek) Hieronder lees je daar meer over.

Maandag

img_1732Wat jammer, het weekend is alweer voorbij, wat gaat het altijd snel.

Ik ben nog niet op het werk aangekomen of ik wordt gebeld door Mike dat er iets aan de hand is met Kayla (1 van onze katten) hij loopt moeilijk en druppelt overal plasjes. Hij was dit weekend al aanhankelijker dan normaal dus we hadden al een vermoeden dat hij niet lekker was.

Ik heb de dierenarts gebeld en ik wordt naar huis gestuurd om urine op te vangen wat natuurlijk bijna onmogelijk bleek. Uiteindelijk heb ik om 16:00 uur een afspraak en ga ik eerder van mijn werk weg om Kayla op te halen. Na een zoektocht door het hele huis heb ik hem eindelijk gevonden helemaal plat onder de dekens.

Ik krijg hem zonder moeite in zijn mand en we gaan naar de dierenarts waar ik hem moet achterlaten. Zijn blaas zit verstopt en hij moet onder narcose.

Om 19:30 uur mogen we hem weer ophalen. Zijn blaas doet het weer maar hij moet wel op speciaal dieet met blaasvergruizende brokjes. Hij is nog helemaal duf dus ik heb hem lekker bij me op bed genomen waar hij de hele nacht heeft geslapen.


Dinsdag

img_1470Wat een drukte. De onderbouw (1e & 2e klassers) lijken wel volledig losgeslagen. Volgens mij zijn ze toe aan vakantie. Na de pauzes is het dan ook een enorme ravage.

Rond een uur of drie moeten mijn collega en ik naar de andere locatie voor overleg waardoor ik uiteindelijk eerder thuis ben dan normaal, heerlijk!

We eten een lekker broodje pulled chicken met wat groente en kruipen daarna nog even op de bank. Kayla is nog steeds erg moe dus die pak ik lekker bij me om mee te knuffelen.

Ik ben zo vreselijk moe de laatste tijd dat ik ook vanavond maar weer lekker op tijd op bed ben gegaan. Ik ben inmiddels wel op de helft van Oorsprong en het is echt heel spannend.


Woensdag

Ah het midden van de week. Ik ben nog steeds moe en dat terwijl ik al een paar dagen op tijd op bed lig. Het zal wel aan het weer liggen. Het is weer lekker druk vandaag maar dat geeft niet want dan gaat de dag lekker snel.

Mijn knie doet nog steeds een beetje zeer en mijn pols ook wat betekent dat ik gewoon al in week 4 zit dat ik niet kan trainen. Wat is dit frustrerend zeg. Ik merk dat ik het moeilijk vind om dan ook mijn goede eet gewoontes vast te houden en een beetje terugval in oud gedrag.img_1690

Ik vraag me af hoe andere mensen met reuma hiermee omgaan.

Mike is wat later thuis dan normaal dus we eten lekker een pizza met Magioni courgette bodem, ananas, ui en wat kruiden terwijl we Netflix kijken.

Na het eten ben ik lekker lief voor mezelf geweest en heb ik een maskertje op mijn gezicht gesmeerd. Uiteindelijk weer net als voorgaande dagen lekker op tijd mijn bedje in en hopen dat ik me morgen wat minder moe ben.


Donderdag

Nee! Het ging even wat beter met Kayla maar inmiddels verslechterd hij en plast hij bloed. Mike heeft hem daarom vanmorgen weer naar de dierenarts gebracht waar hij voor observatie moet blijven. Rond een uur of 12 wordt ik gebeld dat het op zich goed met hem gaat. Hij plast wel maar het doet veel pijn en er is inderdaad bloed aangetroffen wat erop wijst dat hij ook een blaasontsteking heeft. Hoe zielig! Ze gaan wat urine op kweek zetten om te kijken of er een bacterie zit want dan moet hij antibiotica.

img_1695-1Op het werk is het al niet veel beter vandaag, mega druk en hectisch en naast de kniepijn is nu ook mijn hiel aan de beurt. 23 oktober moet ik weer naar de Reade en dan zal ik er eens navraag over doen. Gelukkig hoef ik alleen morgen nog te werken en dan begint het weekeind weer! Ik heb me voorgenomen dat ik na een kleine terugval met wat ongezond gedrag vanaf zondag weer lekker gezond ga doen.

Vanavond eten we een lekkere stoofschotel met kippenbouten (het recept daarvan zet ik binnenkort online)

We gaan wederom op tijd naar bed, we zijn erg moe de laatste tijd dus een beetje routine is niet erg 🙂


Vrijdag

Yes, bijna weekend! Ik ben daar echt aan toe.

Ik begin lekker rustig vandaag. Ik ben vandaag alleen want mijn collega is op de andere vestiging. Mijn dag kabbelt eigenlijk prima voort, ik zet nog een blogpost voor zondag in elkaar en voor ik het weet is het 14:30 uur en komt mijn gezellige toezichthouder binnen. Ik ben blij dat het vandaag even een rustiger dagje was, wat een hectische week.

Om 16:00 uur kan ik naar huis en is het dan eindelijk weekend. Het schiet wel even door mijn hoofd dat ik nu dus alweer 4 weken niet heb getraind. Ik besluit om er niet van te balen, het is niet anders.

Tegen de tijd dat Mike thuiskomt ben ik echt helemaal uitgeteld en hij ook. Allebei hebben we totaal geen trek dus eten we gewoon iets makkelijks.

We kruipen op de bank, kijken nog wat tv en gaan dan lekker op tijd naar bed.


Zaterdag

Wat is het toch heerlijk om uit te slapen en begroet te worden door een katje dat met je komt knuffelen. Een katje waar het inmiddels ook weer een stuk beter mee gaat. Hij loopt weer vrolijk rond en heeft weer voldoende babbels. Het is nog niet over maar dat gaat ook niet zo snel. We komen uit bed, eten en drinken wat en dan gaat Mike trainen en blijf ik nog even lui bankhangen.

We doen wat boodschapjes en de nieuwe Healthbox komt binnen. Wat zitten er weer lekkere en leuke dingetjes in, de katten willen natuurlijk gelijk die doos hebben. (Blogpost met de inhoud volgt nog :-))

img_1709Om 17:00 uur hebben we afgesproken met mijn zusje en haar vriend en ze heeft een heerlijke pasta met garnalen en spinazie voor ons gemaakt met een lekkere Griekse salade.

Wij hadden stroopwafel ijs meegenomen maar we zaten uiteindelijk zo vol dat die niet eens meer open is gegaan!

Ik heb ook nog even lekker met mijn kleine nichtje Gigi gespeeld en geknuffeld die nu alweer drie maanden is! Wat gaat het snel en wat is het een vrolijk meisje zeg!

We gingen op zich redelijk op tijd naar huis en lagen rond een uurtje of 12 op bed.


Zondag

Rustdag, maar gewoon echt luie rustdag.

img_1750In de ochtend maak ik even de blogpostjes voor deze week in orde, we eten pannenkoeken en ik draai wat wasjes. Het is prachtig weer dus we chillen lekker op ons terras met een kopje koffie. Vinden de katten ook erg fijn 🙂 Ik maak ook nog een lekker sinaasappel/aardbei sapje

Ik kijk wat Netflix, lees wat bij in mijn boek (die superspannend en bijna uit is) en we nemen een lekker warm bad. Daarna ga ik op bed liggen ontspannen met een gezichtsmaskertje. Mijn huid is nogal onrustig de laatste tijd dus kan wel wat extra verzorging gebruiken.

Ik ga op tijd naar bed want morgen begint de laatste week voor de vakantie. Het is toetsweek dus korte dagen voor de leerlingen maar lange dagen voor mij! Ik kan niet wachten tot de vakantie begint en ik allerlei leuke dingen ga doen 🙂

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s