20 vragen en antwoorden over mij!

Deze week een keer wat anders.

Ik wil jullie al een tijdje iets meer vertellen over mezelf. Ik ben namelijk meer dan een vrouw met een ziekte. Op internet ben ik op zoek gegaan naar een challenge met daarin vragen om te beantwoorden. Op de website van herhealth vond ik een leuke dus heb ik besloten om die te gebruiken.

Bij deze daarom 20 vragen om mij iets beter te leren kennen:

Als je iemand kon ontmoeten in de wereld, dood of levend, wie zou dat zijn?

Johnny Depp, honderd procent zeker. Sinds ik een puber was ben ik onwijs van deze man gecharmeerd. Buiten het feit dat ik hem een briljant acteur en onwijs knappe man vindt (ook nu dat hij ouder is) heb ik het gevoel dat dit ook een hele aardige charmante man is en het is dan ook echt een soort droom om hem te ontmoeten.

Hoe ziet vriendschap er voor jou uit?

Echte vriendschap is voor mij onvoorwaardelijk voor elkaar klaarstaan in goede en slechte tijden. Samen kunnen lachen tot je niet meer kunt en je er buikpijn van hebt. Elkaar alles kunnen vertellen en waardevoller dan wat dan ook ter wereld.

Welke eigenschap waardeer je het meeste in iemand?

Eerlijkheid.

Wat vind jij jouw zwakste eigenschap?

Soms flap ik er dingen zomaar uit. Dat levert vaak grappige situaties op maar is niet altijd even handig.

Hoe denk je dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?

Open persoonlijkheid, eerlijk en sociaal, zorgzaam en vriendelijk maar ook een pittige tante die niet op haar mondje gevallen is.

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

Mijn perfecte dag is een mooie zonnige dag samen met Mike iets leuks doen en eens helemaal geen pijn hebben. Niet na te hoeven denken maar gewoon genieten van elkaar.

Wat is je grootste droom?

Op dit moment is mijn grootste droom dat er een remedie wordt gevonden voor reuma en fibromyalgie zodat ik weer pijnloos door het leven kan gaan.

Als je alles wat je wilde nu kon eten, wat zou je dan kiezen?

Dan zou ik kiezen voor Japans eten, niet alleen sushi maar ook grill.

Vind jij jezelf een goede vriend?

Ik vind van wel. Eerlijk moet ik wel zijn want ik zeg wel vaak afspraken af. Dat is niet omdat ik geen goede vriend ben maar gewoon omdat ik vaak erg moe ben.

Wat vind je het allerleukste om te doen?

O jee, lastige vraag. Er is zoveel wat ik leuk vind. Naar festivals gaan, met vrienden hangen, met Mike erop uit, fotografie en ik vind eten toch ook wel erg leuk om te doen, haha op vakantie ben ik continu bezig met wat eten we…

Is je hart ooit gebroken?

Natuurlijk is mijn hart wel eens gebroken. Voordat ik Mike leerde kennen zat ik in een zeer ongezonde relatie verstrikt. Die jongen heeft echt mijn vertrouwen geschaad en ik was daar behoorlijk van van de kaart. Gelukkig ontmoette ik Mike en zijn we inmiddels alweer 12 jaar samen en verloofd!

Wie is je favoriete fictie figuur?

Ja dat is toch wel echt Buffy the Vampire Slayer (nerdy he) zij is echt mijn held!

Zou je liever rijk of liever  beroemd willen zijn?

Liever rijk, dan kan ik met mijn geld doen wat ik wil zonder dat ik altijd overal gevolgd wordt door de media.

Als jij de wereld zou moeten redden door 1 persoon te vermoorden, zou je dan met jezelf kunnen leven?

Ook weer zo een lastige vraag. Ik zou wel met mezelf kunnen leven want ik heb de hele wereld gered. Het zou wel een last zijn die ik mijn verdere leven altijd met me mee zal dragen want ik heb dan wel iemands leven genomen, die persoon had een moeder, vader, misschien wel een partner of kinderen die van hem haar hielden.

Hoe ziet liefde er voor jou uit?

Liefde ziet er voor mij eigenlijk hetzelfde uit als vriendschap. Want vriendschap is ook een vorm van liefde. Bij liefde denk ik niet alleen aan en partner maar ook aan familie en vrienden. Bij een partner komt daar natuurlijk ook intimiteit bij kijken maar de essentie is hetzelfde. Elkaar steunen, er voor elkaar zijn en natuurlijk heel veel knuffelen 🙂

Waar zou je heel graag beter in willen worden?

Fitness! Op dit moment is het zo lastig voor mij om daar structuur in te krijgen en om gewicht op te bouwen. Ik wil wel maar mijn lichaam laat het helaas niet altijd toe.

Wat is je favoriete dessert?

Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo dol op dessert maar als ik dan toch moet kiezen dan vind ik vanille ijs het lekkerst. Simpel he?

Je gaat naar een onbewoond eiland. Welke 3 mensen neem je mee?

O jee, drie mensen is te weinig hoor! Ik neem mee, Mike en mijn twee zusjes. (en mijn moeder, en mijn beste vriendin) haha

Als je een andere naam kon kiezen behalve je eigen naam, welke naam zou jij jezelf dan geven?

Ik zou mezelf geen andere naam geven want ik ben heel erg blij met de naam die ik van mijn ouders gekregen heb en ik vind het een mooie naam. Oftewel ik zou dan nog steeds gewoon Dalia heten.

Door wat voel jij je het meest geliefd?

Ik voel mij het meest geliefd door mijn partner, cliche he maar het is toch echt zo!

Zijn er nog vragen die je graag beantwoord had willen zien maar die hier niet tussen stonden? Vraag het me gerust.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s