Mijn week in vogelvlucht #7

Deze week was geen bijzondere want ik had een gigantische migraine aanval waardoor ik de helft van de week thuis op bed heb gelegen.


Maandag

temporary-5De week begint rustig. Ik open de school, werk wat van mijn mail bij. Tijdens de pauzes is het druk en er moet weer veel worden opgeruimd en schoongemaakt. Ik doe nog even gek op de quad van een leerling, echt een heel vet ding trouwens en na mijn werk vertrek ik naar mijn zusje waar ik gezellig een hapje blijf eten. We eten zalmwraps. Ik ben op tijd weer thuis want morgen moet er weer vroeg een school geopend worden. Gelukkig staat daartegenover dat ik dat met veel plezier doe.


Dinsdag

O jee, het internet en de telefoons doen het niet. Dat is lullig op een school waar we volledig met iPads lesgeven. Ook is er wat mis met de camera’s dit is gelukkig snel opgelost. En ineens staan er ook nog eens twee leerlingen voor mijn neus die aangeven dat er een overstroming in het kunst en cultuur lokaal plaatsvind. Nooit een saaie dag met mijn werk. Ik ga snel met de leerlingen mee naar boven en algauw komt me een hele vieze lucht tegemoet. De wasbak is verstopt en helemaal overgelopen. Ik stuur mijn collega ernaartoe om te kijken of hij het probleem op kan lossen. Dit kan hij niet direct waardoor ik een flinke woordenwisseling met de docent van het lokaal heb. Niet leuk dus. Gelukkig koelen we beiden even af en wordt het probleem alsnog opgelost. Tegen de middag werkt ook het internet weer en is iedereen blij. Ik wordt gevraagd om een paar keer op de dinsdag mee te gaan met een groepje leerlingen naar het hout en meubileringscollege maar daarvoor moet eerst toestemming van mijn leidinggevende komen. Zou wel leuk zijn als ik mee kan.
Om half 5 ben ik vrij en ga ik lekker naar huis toe. We eten een restje van maandag en omdat ik erg moe ben ga ik iets eerder dan normaal naar bed.


Woensdag

Oh nee, mijn hoofd. Het doet zoveel pijn dat ik bijna niet kan lopen. Mijn kat ligt bij me maar die snort zo hard dat ik ook dit niet kan verdragen. Dit is migraine. Ik bel mijn werk en meld me ziek. Ik lig verder de hele dag in bed, alles doet zeer. Gelukkig is het redelijk rustig in de buurt en kan ik de hele dag slapen. Ik ga er nog wel even uit om een kopje thee te drinken en verder eet ik eigenlijk alleen ‘s avonds een broodje en kruip ik weer mijn bed in. Dat wordt niet werken morgen


Donderdag

Helaas heb ik nog steeds last van de migraine, het ergste gedeelte is achter de rug en ik ben niet meer misselijk maar heb nog steeds helse hoofdpijn. Gelukkig lukt het me wel om iets meer te eten vandaag maar het overgrote deel van de dag breng ik weer door op bed. Ik blijf maar paracetamol nemen maar helaas trekt het niet weg en helpt de paracetamol niks. Als Mike thuiskomt maken we wat te eten en ga ik weer vroeg op bed liggen.


Vrijdag

IMG_2388.jpgHallelujah, de pijn in mijn hoofd beperkt zich nu tot een vage hoofdpijn en wat pijn achter mijn ogen. Ook ben ik nog erg vermoeid en duizelig. En ik heb honger, trek ik vette rommel enzo. Maar ik hou het toch nog even gezond. Verder hang ik een beetje op de bank met mijn onwijs lieve kat die al sinds ik ziek werd niet van mijn zijde geweken is. Ze gaat echt letterlijk overal mee naartoe en kruipt de hele tijd lekker tegen mij aan. Volgens mij voelt ze dat ik me niet goed voel. En dan zeggen ze dat dieren geen liefde kennen… Je begrijpt het natuurlijk al, ondanks dat het weekeind is ga ik ook vandaag weer lekker vroeg naar bed want dat is gewoon wat mijn lichaam nu nodig heeft.


Zaterdag

img_2395Gisteren ontving ik de nieuwe Foodies Magazine in de bus. De kersteditie. Aangezien ik nog steeds erg moe ben ga ik deze vandaag maar eens op mijn gemak doornemen en kijken wat er allemaal voor lekkers in staat. Kerst wordt dit jaar bij ons thuis gevierd dus misschien doe ik wat inspiratie op. Verder doen we vanavond lekker een avondje bankhangen en ouderwets RTL4 kijken onder het genot van een club sandwich. Nog even rustig aan dus.


Zondag

De zondag is voor ons echt meestal hetzelfde, lekker uitslapen, ontbijten met pannekoeken (oh nee vandaag hebben we croissants) en verder een beetje chillen en rondhangen in huis. Ik moet nog een paar afleveringen van The Shannara Chronicles kijken en dan ben ik ook weer bij dus dat doe ik vandaag. Uiterlijk 23:00 uur liggen we op bed. Morgen ga ik namelijk weer lekker aan het werk.

Voor mij was het zoals je leest een nogal heftige saaie en zeer vermoeiende week. Volgende week zal beter zijn 🙂

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

3 reacties

    1. Dalia

      Helaas wel idd maar ja het is niet anders. Ben inderdaad blij dat de pijn gezakt is. Ik had het nog nooit zo heftig gehad. Mijn hele systeem lag gewoon overhoop. Heb je net als ik fibromyalgie?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s