Mijn week in vogelvlucht #8

Deze week weer een drukke. Nadat ik vorige week migraine had was het wel fijn om weer op het werk te zijn. Hieronder lees je hoe de week verliep.


Maandag

Na drie dagen afwezig van het werk te zijn geweest is het fijn om er weer te zijn. Helaas is alleen mijn collega op de andere vestiging ziek dus mijn collega moet daar werken vandaag. Dat betekent dat ik het alleen moet doen. Ik ben nog een beetje gedesoriënteerd en doe het dus redelijk rustig aan. De onderbouw leerlingen komen pauze houden en het is vreselijk! Wat is die nieuwe groep ontzettend druk zeg! Erg leuk dat ze nog zo speels zijn maar je staat gewoon de hele tijd leerlingen aan te spreken. Het lijkt wel een op hol geslagen dierentuin!DSCN0103

De tijd vliegt wel echt voorbij en voor ik het weet ben ik weer uitgeput thuis. Mijn rechterschouder begint een beetje te mieren en ik hoop maar dat het niet doorzet. We eten een lekkere clubsandwich en gaan lekker op tijd naar bed.


Dinsdag

Vandaag moet Mike weer voor zijn werk naar België waar hij dit keer niet 2 nachtjes maar 1 nachtje blijft. Hij moet dis vroeg op en zet mij af op het werk. Gelukkig maar want wat is er mis met het weer deze week! Alleen maar regen de hele tijd! En dat voel ik…aan mijn gewrichtjes! Ik werk vandaag nog steeds alleen want mijn collega is nog steeds ziek. De dag vliegt voorbij en als he t weer zo hectisch is in de pauze besluiten we pauze regels op te gaan stellen want hier is echt geen houden meer aan. We maken wat A3 vellen met icoontjes die de regels uitbeelden en morgen wordt er in de mentor tijd besproken hoe men zich dient te gedragen. Dit is in de 4 jaar dat ik hier werk nog nooit voorgekomen en het voelt raar, al die regeltjes.

img_2457.jpgOm half 5 ga ik lekker naar huis, mijn collega moet mijn kant uit en kan me wel afzetten. Ik stap wat eerder uit want aangezien ik alleen eet en ik dit al een tijdje niet meer gedaan heb ga ik lekker naar de snackbar! Patat en een saté kroket, heerlijk!

Ik schrijf de save de date kaarten voor de trouwerij zodat die binnenkort op de bus kunnen. Weer een dingetje die ik van mijn lijst kan halen.

Na het eten spring ik onder de douche en daarna stijl ik mijn haar en check ik nog ff wat Netflix. Om 22:00 uur ga ik nog even wat lezen en daarna lekker naar bed.


Woensdag

IMG_2475.jpgOh wat lief, beide katten liggen bij me op bed als ik wakker wordt! Ik ga richting mijn werk waar ik weer alleen sta. Gelukkig komt om 2 uur mijn favoriete invaller en ga ik om kwart over 3 weg. Ik heb met mijn vriendin afgesproken om koffie te gaan drinken. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus ff gezellig bijkletsen bij de Starbucks. Eenmaal daar aangekomen schiet het ineens echt flink in mijn schouder, zo erg dat mijn vriendin aangeeft me wit te zien wegtrekken en ik mijn arm niet meer goed kan optillen! Shit, laat het niet doorzetten! Over 5 weken wordt mijn tattoo gezet en dat gaat niet als die hele schouder pijn doet. Onderweg naar huis merk ik dat ik mijn tranen terug zit te dringen! Ik kan niet geloven dat mijn lichaam zich nu alweer tegen mij keert! Was die knie een paar weken geleden niet genoeg? Of die migraine van vorige week? Welnee hier heb je nog wat ontsteking in je pees… om moedeloos van te worden.

Thuis neem ik een warme douche en aangezien Mike best laat thuis is eten we een lekker eitje. Ik ben best wel down en besluit vroeg op bed te gaan. Mike smeert die stomme schouder nog even in met een koelende crème en ik ga pitten.


Donderdag

Sjeetje wat heb ik slecht geslapen zeg. Lastig om een houding te vinden als je pijn in je schouder hebt.

Vandaag is eigenlijk een normale dag. Ik ben nog steeds alleen want mijn collega valt nog steeds in op de andere locatie. Gelukkig heb ik het al drie jaar alleen gedaan en gaat het op zich prima. Het is alleen wat drukker dan voorgaande jaren.

‘S middags als de rust een beetje is teruggekeerd krijg ik nog bezoek van een oud leerling. Echt heel leuk dat hij langskomt en goed om te horen dat het zo goed met hem gaat en dat hij hele goede cijfers haalt!

img_2502De dag verloopt snel en als ik thuis ben ben ik dan ook helemaal uitgeteld. Niet alleen van het werk maar ook omdat ik slecht sliep en nog steeds pijn heb.

Toch ga ik, omdat ik het helemaal zat ben dat er elke keer weer wat is even trainen. Ik laat mijn armen met rust en pak mijn benen deze keer. Heerlijk.

Als Mike thuis komt eten we we brood met gebakken ei. Mike is na zijn werk boodschappen gaan doen maar omdat er file stond was hij best laat thuis dus besloten we om dan maar voor makkelijk te gaan.


Vrijdag

Yes, de laatste dag voordat het weekend begint. Vrijdag is wel op de een of andere manier altijd de drukste dag. Waarschijnlijk omdat de kids dan bijna weekend hebben. Ook deze dag gaat weer snel voorbij. En voor ik het weet is het 16:00 uur en kan ik weer lekker naar huis. Ik doe vandaag wat Cardio! We eten lekker een sushi bowl en kruipen daarna lekker samen op de bank.

Morgen vroeg op want we gaan naar het Better Health Event en daarna lekker shoppen en dan eindigen we bij de bios!


Zaterdag

We staan mooi op tijd op, ontbijten even en nemen een kopje koffie waarna we ons aankleden en richting de Rai gaan waar het Better Health Event plaatsvind.

Het is niet heel groot maar wel gezellig en er zijn leuke producten te koop die allemaal healthy zijn. Een heleboel ken ik wel van de Healthbox die ik om de maand ontvang.

img_2528Ik kom ook nog Claudia tegen die ik ken van Instagram en we gaan nog even op de foto. Leuk om iemand in het echt te ontmoeten, doordat je elkaar al zo lang op IG volgt lijkt het net alsof je elkaar ook kent (dat is ook een beetje zo denk ik) Rond 13:00 uur gaan we naar het centrum om voor een nieuwe kerstoutfit te shoppen en Mike slaagt maar ik helaas niet 😦 Wel kom ik een mooie kaasplank tegen bij de Hudsons Bay die ik meeneem. Ik was al een tijd op zoek naar een mooie maar tot nog toe nog niet gevonden. Ik ben ook al een tijdje op zoek naar zo een kaasmes waar letterlijk “Cheese” in staat maar die kan ik nooit vinden.

Om een uurtje of 17:30 uur zijn we klaar en best wel moe. We besluiten nog een hapje te gaan eten en gewoon lekker naar huis te gaan. Gaan we volgende week wel naar de bios!


Zondag

O jee, ik wordt wakker van een snotneus…de verkoudheid waar ik al weken tegenaan zit te hikken zet door. Ik was al de hele week aan het niezen en bleef ook keihard volhouden img_2456dat het allergie was. Nou mooi niet! Toch besluit ik om nog even een korte workout te doen. Ik doe dit nooit op zondag maar wilde toch even bewegen. Ik heb mijn armen en schouders op heel laag niveau getraind omdat ik nog een beetje last van mijn schouder heb en daarna heb ik twintig minuten stretch oefeningen gedaan met een video van YouTube.

Verder heb ik deze blogpost geschreven en een beetje in huis aangerommeld. Niet veel bijzonders dus deze zondag.

We eten pasta en ik ga op tijd op bed liggen en lekker lezen.

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s