Mijn week in vogelvlucht #9

Deze week was echt niet leuk en heel uitputtend.

Daarom schrijf ik de blog deze keer iets anders dan normaal.

De week begon in principe erg lekker, drukke maandag die daardoor snel voorbij ging en daarna kwam Mike zijn moeder. Ik was alleen zo moe dat ik op de bank bijna in slaap viel.

Dinsdagochtend bracht Mike me naar het werk en reed hij door naar Belgie. Ik opende de school waar ik direct bij aankomst een grote plas met naar riool stinkend spul aantrof. In de eerste plaats kon ik niet vinden waar het vandaan kwam maar al snel kwamen we er achter. We moesten het elke keer met de waterstofzuiger weghalen. Later op de dag begon hetzelfde op een andere plek in het gebouw en heb ik dingen gezien en geroken die ik nooit meer wil zien of ruiken. De riooldienst is er twee dagen mee bezig geweest om uit te zoeken wat er aan de hand was en om de boel weer goed werkende te krijgen. Ze komen nog een keer terug met een camera maar voor nu is het weer opgelost.

Wat blijkt, er worden hele toiletrollen door de plee gespoeld…ja dan wil het wel. Ook tampons en maandverband gaan er doorheen en hebben we een aantal vandalistjes die de toiletten slopen. Bij het bellen naar een aantal andere scholen blijkt dat ook zij doorlopend last hebben van dit soort vervelend gedrag en dat het een klein groepje is die het veroorzaakt. Deuren dus op slot en camping beleid voeren. Wat kinderachtig op een middelbare school.

Verder zijn er nog wat kleine opstootjes en zijn de kids gewoon erg druk. Niet zo gek natuurlijk, de kerstvakantie is in aantocht.

Ik ben deze week ook nog naar de fysio geweest voor de pijn in mijn schouder. Ik was al een tijdje niet meer geweest omdat het best goed ging maar helaas is het weer terug.

Daardoor slaap ik niet echt lekker en ben ik erg moe. Ik bestel een zwangerschapskussen omdat ik verhalen lees dat dit heel goed lijkt te helpen met mijn klachten en op zaterdag wordt ie geleverd.

Vrijdag na het werk komen een aantal collega’s gezellig bij mij thuis. We doen een American Style borrel en iedereen neemt wat lekkers mee. Allemaal gezonde hapjes 🙂 Voordeel van werken op een gezonde school denk ik? Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Zaterdag zijn we naar Hilversum gegaan waar we de verjaardag van mijn neefje hebben gevierd en daarna zijn we nog naar de bios gegaan. Ik was eind van de dag helemaal kapot.

Ik sliep voor het eerst in mijn zwangerschapskussen en het was net of ik in een cocon lag. Wel heel raar want dat ding is echt enorm groot. Maar ik heb aan een stuk door geslapen en was ook op tijd wakker zonder moeite om uit bed te komen.

Zondag deed ik naast het draaien van de was gewoon helemaal niks! Beetje hangen in het huis, heerlijk!

*door alle hectiek deze week is het een beetje een saaie blog zonder foto’s want die ben ik vergeten te maken. Toch wilde ik wel gewoon het weekoverzicht plaatsen en vandaar in deze vorm. Volgende week krijgen jullie weer het vertrouwde overzicht te zien 🙂

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s