Indonesische Nasi Goreng

Mijn maatje Agus heeft sinds een tijdje een YouTube kanaal waar hij zo nu en dan eens een receptje op post. Hij wil hier eigenlijk wat meer mee en aangezien ik toch nog op zoek was naar een leuke samenwerking heb ik hem gevraagd of hij het leuk zou vinden om een samenwerking aan te gaan. Hij maakt de filmpjes en ik post ze voor jullie.

Zo nu en dan zul je dus in plaats van een geschreven recept van mij, een filmpje met een recept van Agus ontdekken op deze website! Een leuke afwisseling toch?

Vandaag dus voor het eerst:

Indonesische Nasi Goreng

Volg Agus ook op Instagram: @agusirawan020

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s