Raving Review: BIOFREEZE!

Dit product he! Zo fijn! Vandaag wil ik het even hebben over Biofreeze en waarom ik zo ontzettend blij ben met dit product.

Met mijn reuma en fibromyalgie krijg ik vaak te maken met allerlei ontstekingen. Soms zijn dat gewrichtsontstekingen en moet ik echt omhoog met mijn medicatie maar vaker zijn dit slijmbeurzen, pezen en spieren die ontsteken. Koelen maar!

Zie je me al zitten op de bank met verschillende zakjes bevroren doperwten op mjin knie, heup en schouders? Ik niet in elk geval.

Een tijdje geleden heb ik Biofreeze her- ontdekt. Ik had het een hele tijd geleden gebruikt en was vergeten dat het zo een fijn product is. Ik kreeg hem in de Healthbox van Anouk Hoogendijk en daar was ik heel blij mee. Inmiddels is hij op en moet ik zeker weer een nieuwe aanschaffen want dit is een product die je gewoon eigenlijk altijd in je kast moet hebben.

Wat doet het nu precies:

Biofreeze pijnstillende gel in de tube maakt het mogelijk de gel over een groot oppervlak te masseren, over de pijnlijke gebieden. Door de massage ontstaat een extra verbeterde bloedcirculatie. Het is bewezen dat door deze methode het genezingsproces aanzienlijk wordt verbeterd.

De gel blijft niet zoals veel andere op je huid liggen maar dringt diep naar binnen waardoor het pijnlijke lichaamsdeel verkoeld wordt en minder pijn gaat doen. Wanneer ik ontstekingen heb smeer ik het voor het slapen gaan op mijn huid, welke dan gelijk heel koud wordt. Het is wel een heftige geur door de menthol die er in zit maar de pijn wordt echt bijna direct minder. Voor mij heel prettig want dan val ik makkelijker in slaap.

Het helpt natuurlijk niet alleen bij ontstekingen maar ook als je een blessure hebt opgelopen of je flink hebt gestoten waardoor een lichaamsdeel opgezet en pijnlijk is, het helpt zelfs bij spierpijn!

Ook helpt het goed tegen hoofdpijn, neem een klein beetje van de gel en smeer deze op je voorhoofd en slapen (pas op dat het niet in je ogen komt) en het verlicht gelijk de pijn.

Ik zweer echt bij dit spul en kan het iedereen aanraden. Je kunt het onder andere bestellen bij bol.com

Liefs Dalia

2 reacties

  1. Mostmans Tim

    Dit spul werkt zelfs bij een kaakontsteking! Wegens de Covid-19 zit niemand te springen om momenteel naar de dokter of ziekenhuis te gaan. 2dagen later is de pijn aanzienlijk minder en hopelijk snel volledig verdwenen. Ik gebruik dit al jaren maar nog was toch even een leuke verassing , wie gebruikt dit spul ook op een kaak?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s