Review Cocoalocks

Degenen die mij op instagram volgen weten al dat ik door medicatie mijn mooie glanzende haar en krullen kwijt ben geraakt. Het was op een bepaald punt zo erg dat ik er de schaar in heb gezet. Met de medicatie ben ik inmiddels gestopt. Lees het artikel over wat medicatie met mijn haar heeft gedaan hier.

Ik had gehoopt dat met het stoppen van de medicijnen mijn haar zich weer zou herstellen maar helaas was dat niet het geval. Het bleef dun en dof en het groeide bijna niet. In die periode werd je op social media doodgegooid met die sugarbearhair vitamins. Schattige blauwe beertjes die vitaminen bevatten waar je haar sterker van wordt en sneller van gaat groeien. Ik was sceptisch maar na een artikel op de blog van Way of Health heb ik besloten om ze eens te proberen. Na drie maanden gebruik merkte ik er weinig van. Mijn haar werd niet sterker, groeide bijna niet en ik zag gewoon echt geen verschil. Wel werden mijn nagels hard maar daar ging het niet om.

img_8550Totdat ik nu bijna 4 maanden geleden benaderd werd door Cocoalocks. Een bedrijf dat Hot Chocolate en Chocolate Hairshake verkoopt. Het bevat Biotine, Selenium, Foliumzuur en Zinc, allemaal vitaminen die goed zouden zijn voor je haar. Zij vroegen mij of ik hun ambassadeur wilde zijn. Ik was natuurlijk sceptisch omdat de sugarbearhairs bij mij niets gedaan hadden maar na een maand van dit spul zag ik groei en het begon ook weer te glanzen. Het werd alleen nog steeds niet dikker.

Inmiddels ben ik bijna 4 maanden verder en is mijn haar weer redelijk gezond. Het haar dat door de medicatie stijl is geworden is helaas niet meer gaan krullen maar alles wat er nieuw uitgroeit komt dikker en weer krullend terug. Zie de foto’s voor het resultaat.

Ik ben zeer tevreden over dit product en ik raad het iedereen aan! Je kunt deze chocomelk bestellen op cocoalocks.com .

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s