9 dingen die ik gedaan wil hebben voordat ik echt oud ben (mijn Bucket List)

Wij kijken momenteel op Netflix een onwijs goede serie. Unsolved.

Het gaat over de moord op Christopher Wallace (Biggie Smalls) en Tupac Amaru Shakur.

Toen ik 16 jaar oud was werd Tupac neergeschoten en overleed hij later in het ziekenhuis. Ik was en ben nog steeds een groot van deze man! Dit is inmiddels 22 jaar geleden en ik weet nog precies waar ik was toen ik door mijn beste vriend gebeld werd dat Tupac neergeschoten was. Ik stond op de dam en mijn (toen nog ontzettend coole) Nokia ging af en ik geloofde er niets van!

Maar goed nu zijn we dus 22 jaar verder, 22 jaar!!! Ik wordt volgende week 38 jaar oud.

Ik vind het helemaal niet erg om oud te worden maar het besef dat ik toch echt ouder wordt kwam ineens binnen. Door de serie die we nu kijken maar ook door het feit dat ik als ik dat had gewild gewoon kinderen had kunnen hebben die nu bijna net zo oud zouden zijn als de middelbare scholieren waar ik vandaag de dag mee werk. Ik voel me niet oud maar met mijn lichamelijke klachten zal ik toch eerder dan anderen bepaalde dingen niet meer of in mindere mate doen. Ik ondervind dat nu al regelmatig.

Toch zijn er nog wel dingen die ik wel echt gedaan wil hebben voordat ik het niet meer kan.

Bij deze deel ik daarom vandaag mijn “bucket list” met jullie. 10 dingen die ik graag nog wil doen of bereiken voordat ik echt oud ben 🙂

  1. Skydiven, dit lijkt me zo ontzettend gaaf. Ik weet niet of ik ook echt uit een vliegtuig zou springen maar we hebben hier in Nederland ook een skydive centrum dus deze is zeker niet onhaalbaar.
  2. Schieten op een schietbaan. Ik vind dat zo stoer en ik ben gewoon heel benieuwd hoe dat nou voelt met een wapen.
  3. Boogschieten. Het lijkt me zo’n machtig gevoel met een pijl en boog in je handen, je schouders aanspannen en dan boem, in de roos!
  4. Een reis naar Kenia maken (nou ja niet alleen Kenia maar als ik moet kiezen) We zijn een aantal jaar geleden naar Zuid Afrika geweest en die reis was onvergetelijk. Afrika zit in mijn hart. Op de een of andere manier trekt Kenia mij gewoon en ik zou daar dan ook heel graag eens heen gaan.
  5. Met een grote groep vrienden meedoen aan zo’n mud race, obstacle run of wipe out. We hebben het hier al met wat mensen over gehad dus dit moet wel goedkomen 🙂
  6. Een nestje met kleine kittens grootbrengen. We hebben nu twee hele lieve katten maar die zijn geholpen en we hebben er ook momenteel echt geen tijd voor maar als ik zo tegen mijn pensioen aan zit wil ik wel twee katten (het liefst bengaalse) om daar een nestje mee te krijgen, zo leuk!
  7. Fotografie, is altijd een hobby van me geweest. Het zou leuk zijn om daar iets meer mee te doen. Ik fotografeer van alles en sinds kort oefen ik ook een beetje op mensen. Ik ben al druk bezig met het maken van een website en hoop daar wat inkomen uit te kunnen genereren zodat ik op termijn niet meer full time voor een baas hoef te werken.
  8. Een cruise maken. Helaas ben ik zeeziek en bang dat deze wens daarom nooit in vervulling zou kunnen gaan.
  9. De laatste vind ik lastig, je hebt mensen met wie je rekening moet houden en het zou wel een hele grote en ook enge stap zijn, daarnaast is dit soort dingen vaak niet wat je ervan verwacht maar ik zet hem er toch bij. De laatste tijd denk ik er weleens over na om de boel gewoon de boel te laten en lekker naar een land te verhuizen waar het altijd mooi weer is. Lekker een bed & breakfast openen of een barretje. Ook dat is hard werken en daar komt natuurlijk heel veel bij kijken maar ja een mens mag dromen toch.

Heb jij ook een bucket list? Ik ben heel benieuwd naar wat jij allemaal nog zou willen doen en of je al dingen van je lijstje hebt afgestreept.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s