Daaltjes Photography

Sinds ik een klein meisje was vond ik het al leuk om dingen te fotograferen. Ik zie overal schoonheid in en het was indertijd wel lastig want je moest heel zuinig zijn met het schieten van plaatjes omdat anders je rolletje zo vol was. Tegenwoordig hebben we dat probleem niet meer, je kunt digitaal doen wat je wilt. Daarom kan ik naar hartelust experimenteren. Op mijn tweede Instagram account @daaltjes_photography Ook zal ik op deze pagina regelmatig een nieuwe selectie foto’s plaatsen. Wil je meer weten of heb je een leuke opdracht voor me? Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s