Ik ben getrouwd!!

De mensen die mij kennen en volgen op Instagram weten het al…Ik ben afgelopen zaterdag getrouwd met mijn grote liefde. We zijn al meer dan 13 jaar samen dus het werd ook wel eens tijd! Een blogpost hierover mag dan ook niet ontbreken!

Een aantal weken voor de trouwerij begon ineens mijn heup weer te miepen. Het zou toch niet waar zijn he! Vorig jaar rond deze tijd liep ik namelijk met een kruk en ook begin dit jaar liep ik nog met diezelfde kruk. Het zou me toch niet gebeuren dat ik op mijn eigen mooie dag met die stomme K*Tkruk zou moeten lopen?

Na overleg met de reumatoloog besloten om even tijdelijk omhoog te gaan met de doses medicatie. Zeer zeker geen pretje want mijn hele hormoonhuishouding en humeur gaan eraan! En ken je die hondjes die altijd trillen? Nou dat gebeurd bij mij dus ook met 30mg prednisolon in mijn mik! Maar ja beter dan het risico nemen dat ik met die kruk moet!

Daarnaast met mijn werk overlegd en aangezien ik nog best wat vrije dagen over had ook wat extra vrije dagen opgenomen en wat extra rust kunnen pakken!

Op de dag zelf heb ik nog wel wat last gehad maar daar hielpen normale pijnstillers prima tegen.

Het was een hele lange dag! Vanaf 08:00 uur ‘s ochtends tot 04:00 uur ‘s nachts zijn we bezig geweest! Het was zo spannend! Eerst even lekker eten en daarna het haar en de make up. Tot slot die prachtige jurk aan en eigenlijk begonnen op dat moment bij mij echt de zenuwen. Ook was het met een jurk van 9 lagen behoorlijk warm maar het was het waard.

Mike had geen idee hoe ik eruit zou zien en was helemaal sprakeloos en hield het bijna niet droog! Hoe lief! De ceremonie was heel speciaal en we kregen zelfs een cadeau akte waar mijn minderjarige zusjes en neefjes op mochten tekenen.

tempimageforsave4.jpgDaarna was het tijd voor de taart. Een van mijn beste vriendinnen heeft daarvoor uren staan sloven in de keuken en het resultaat was prachtig en echt heel erg lekker!!!

Het diner bestond uit een BBQ met allemaal luxe lekkere producten. Ik bedenk mij terwijl ik dit typ dat ik vergeten ben om er foto’s van te maken.

Tot slot het feest dat plaatsvond in het kasteel van Montfoort. Het was zo leuk dat iedereen er was en zo gezellig! Ik kneep hem nog wel even voor de eerste dans maar ook dat kwam helemaal goed.

Uiteindelijk zijn we na het feest nog met een klein groepje op de binnenplaats van het hotel blijven borrelen (we hadden het hele hotel voor onszelf dus niemand tot last).

De volgende ochtend was ik doodmoe en een beetje prikkelbaar. Ook had ik lichamelijk wat pijn maar na het gezamenlijke ontbijt dat ook weer tot in de puntjes geregeld was konden we dan naar huis waar we letterlijk de hele dag niets hebben gedaan. Ik had ook echt nergens zin in en zelfs nu ik dit typ ben ik nog moe! Vandaar dat we hebben besloten om niet meteen op huwelijksreis te gaan maar pas over een paar dagen. We gaan lekker naar Venetie terwijl mijn schoonmoeder op de katten past!

En die kruk? Die bleef gelukkig thuis 🙂

Ik hoop dat ik volgende week een blog voor jullie kan plaatsen maar ik weet niet of het lukt. Zouden jullie het leuk vinden als ik er een fotoblog van maak van hoe het op de vakantie is?

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s