Hard werken loont, maar in jezelf blijven geloven nog meer!

Toen ik ruim 6 jaar geleden thuis kwam te zitten zonder werk maar mét veel pijn wist ik dat dit niet mijn toekomst kon zijn

Er moest toch wel wat mogelijk zijn? Ik weigerde te geloven dat dit het dan was.

Zo weten jullie inmiddels dat mijn vorm van bewegen mij sterker heeft gemaakt, met als resultaat dat ik nu bikini fitness atlete ben. Omdat ik geloof dat ik dat kan.

Ruim 2 jaar geleden startte ik een Instagram pagina @cariensteurOmdat ik er in geloofde op deze manier mensen te bereiken en ze het gevoel te geven dat er nog meer mogelijk is ook als je fibromyalgie hebt.

blog 9-1Via Instagram heb ik al veel mooie mensen mogen ontmoeten. En heb ik inderdaad mensen bereikt. Sommige volgers heb ik zelfs mogen en kunnen ondersteunen in hun zoektocht met fibromyalgie.

Vroeger zei men “jij moet een boek schrijven”. Die droom is gebleven, maar de realiteit is dat je wel eerlijk naar jezelf moet blijven. En in deze, ik geloof niet dat ik dát kan blijven volhouden. Puur omdat ik van niets kunnen naar een aardig gevulde agenda ben gegaan. En daar geniet ik momenteel met volle teugen van. Dus voorlopig schrijf ik voor daaltjeswereld.com .

Onlangs mocht ik Dalia (@daaltjeswereld) ontmoeten.

Zij is een hobby fotografe. Wat was het een super leuke middag, met als resultaat super leuke en mooie foto’s. Ik ben geen model, daar streef ik ook niet naar. Maar je raadt het al, ik geloof wel dat een ieder recht heeft op mooie foto’s van zichzelf. Ook jij! Jij bent het waard.

Wil jij nu ook mooie foto’s van jezelf? Tegen een vriendelijke prijs? Check haar pagina @daaltjes_photography!! Bijkomend “voordeel”.. zij heeft zelf ook fibromyalgie. Dus als je denkt dat het je niet gaat lukken om een shoot te doen, die zorgen hoef je niet te hebben. Zij begrijpt je als geen ander en samen zullen jullie er echt wat moois van maken.

Via Instagram ben ik ook gevraagd om ambassadrice te zijn voor @victorysportswear.nl

Mocht je de gymwear op de foto’s nu ook willen? Of meer willen zien? Ga naar hun siteen snuffel wat rond. Mocht je gaan bestellen, gebruik dan de code carien10 voor 10% korting op je bestelling.

Ik geloof dat ik jullie heb laten inzien wat er zomaar allemaal op je pad kan komen, gewoon door jezelf te zijn en door te geloven dat er meer is.

Stop met stoppen! Ook al zit het even tegen.

Geloof in je eigen kracht, die is groter en sterker dan je lijf soms ook zegt.

Liefs,

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s