Ben jij ook zo dol op sportkleding

Sportkleding het liefst woon ik er in! En dan met name lekker zittende leggings!

Ik heb een enorme collectie van leggings waaronder een aantal jeans leggings die net echt lijken dus meestal draag ik die.

Toevallig had ik van de week sinds een hele lange tijd weer eens een echte spijkerbroek aan en ik moest daar wel weer even aan wennen.

Een paar weken geleden kreeg ik van Victorysportswear een hele mooie seamless legging!

Ik zag dit merk al regelmatig voorbij komen op instagram en ook van Carien , mijn gastblogster hoorde ik er goede dingen over. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt want zeg nou zelf, we zijn toch altijd op zoek naar de perfecte legging!

Niets van wat ik gelezen en gehoord heb was gelogen want jeetje wat zit deze legging lekker zeg! Het is net een tweede huid. Heerlijk om in te trainen, om thuis te dragen met een lekkere grote trui op een koude avond, om in hard te lopen, te dansen en heel veel squats mee te doen want…hij is supersquatproof! Trainen maar die booty! Hij heeft geen naden, zakt niet af en ik ga het nogmaals zeggen..hij zit heerlijk en eigenlijk wil ik hem gewoon altijd aan maar dan zouden ze op mijn werk denk ik wel heel raar opkijken 🙂 dus dat doe ik maar niet!

 

Wil je nou ook zo,n mooie legging? Mede-blogster Carien is ambassadeur en met haar code van krijg je 10% korting op je bestelling! Code: carien10

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s