Even een stapje terug…

Twee weken geleden plaatste ik een stukje waarin ik vertelde dat het niet zo goed met me ging. Afgelopen dinsdag ben ik ingestort en heb ik me ziekgemeld en woensdag ben ik naar de huisarts geweest. Diagnose: Burn-Out…Veel rust nemen, leuke en ontspannende dingen doen en voorlopig even niet werken.

Momenteel ben ik vooral heel erg moe en slaap ik veel. Ook heb ik last van lichamelijke pijn en veel hoofdpijn. Ik heb dit echt niet aan zien komen en dat terwijl ik altijd zo goed naar mijn lichaam luister. Helaas heb ik nu blijkbaar te laat geluisterd en zit ik hiermee.

Voorlopig kan ik niet aan het werk en heb ik ook besloten om een pauze in te lassen waar het mijn blog betreft! Ik vind dit een heel lastige stap. Ik stop er niet mee maar ik denk dat het voor mij nu verstandig is om alles dat als een verplichting voelt even achterwege te laten zodat ik me kan gaan richten op mijn herstel.

Gastblogster Carien zal wel op de woensdagen blijven posten zodat er in ieder geval 1x per week een artikel verschijnt en jullie nog steeds al je informatie en inspiratie over leven met fibromyalgie en de avonturen van Carien kunnen meemaken.

Ik hoop op jullie begrip en zodra ik me wat beter voel pak ik mijn eigen blogposts ook weer op maar voor nu leef ik even van dag tot dag en kijk ik hoe het gaat.

Heel veel liefs en tot snel!

Dalia

4 reacties

  1. Jeroen

    Neem vooral even de tijd, het klinkt alsof je dat goed gebruiken kunt op dit moment. Sterkte en geduld, en wees vooral niet boos op jezelf, dan duurt het langer voor je jezelf weer wat beter voelt. Groet en spreekwoordelijke instant knuffel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s