Madonna

Via een give-away op instagram had ik een pizza diner gewonnen bij MADONNA in Amersfoort.

Ik mocht daarbij 2 vriendinnen meenemen, maar hee ik nam er 3 mee! We betalen bij, voor een gezellige avond hebben wij dat zeer zeker over. Werkelijk het was een avond met lachen gieren brullen én super lekker eten! De foto waar we met zijn 4 aan tafel zitten…oh oh.. de tranen van het lachen stonden nog in de ogen.. goed foto moment hè.

blog 20, 9721c089-17af-4209-bf18-82128ff1cd86

Uiteraard is samenzijn met een leuk stel vriendinnen sowieso al een geslaagde avond, maar de entourage heeft hier zeer zeker aan bijgedragen. Bij aankomst en binnenkomst hing er een aangename gezellige sfeer, ik geef toe de zon scheen en dan aankomen op een vol terras is bij voorbaat al prettig.

Maar toen wij aan tafel gingen bleek al snel…die sfeer heeft echt niet met het goede weer te maken, dat is er gewoon.

Wat het eigenlijk best een beetje grappig maakt dit verhaal…ik doe wel vaker mee met give-aways maar win niet tot zelden. Bij deze give-away dacht ik, ach een gezellig avondje uit zie ik wel zitten en pizza? wie weet kan ik wel wat anders bestellen? Ik eet namelijk nooit tot zeeeeer zelden pizza!!

Eerlijk is eerlijk MADONNA jullie hebben mij pizza-fan gemaakt. Maar of ik elders ook pizza ga waarderen dat moet nog blijken.

Weet je wat dit restaurant misschien ook wel zo’n heerlijke plek maakt? Naast het feit dat het in het mooie historische Amersfoort is? De bediening!! Heel vriendelijk, en petje af voor diegene die onze lachbuien en flauwe grappen hebben moeten verwerken en aanhoren.

Wellicht hebben wij wel een onuitwisbare indruk achtergelaten (hahahah)…wij weten wel dat deze avond zo geslaagd was dat jullie dat wel op ons hebben gedaan.

MADONNA mochten jullie dit lezen? Nogmaals enorm bedankt voor jullie gastvrijheid , heerlijke eten en de onvergetelijke avond.

Ik (wij) kom/komen zeker nog eens terug!

Mocht je nu een keer willen ervaren waarover ik het heb? Aarzel niet en reserveer een plek en maak er een gezellige tijd van in het mooie Amersfoort.

Adres:

Madonna, Krommestraat 32, 3811 CC AMERSFOORT

Tel: 033-2025844

Website; madonna-amersfoort.nl

Alvast eet smakelijk en tot volgende week.

Liefs,

Carien

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s