Cheat or treat?

Ben ik de enige of stop jij ook weleens een lepel in de Nutella pot? Én dan hap slik weg.. oooooooooohhhhh.. lekker is dat hè?

Toen ik de reep van personalprotein hazelnut in handen kreeg had ik de hoop dat de hazelnoot naar mijn favoriete chocopasta zou smaken. Ik eet niet vaak proteïne repen, omdat de smaak altijd tegenvalt. Dan vind ik het de calorieën niet waard. Maar eerlijk is eerlijk, deze reep voldeed aan mijn verwachtingen. Er is wel degelijk een hazelnootsmaak én geen overheersende proteïne smaak!! Voor herhaling vatbaar, dat zeker!!

Én het is een “gezonder” alternatief dan de Nutella pot leeg lepelen. Nu ik in wedstrijdvoorbereiding ben, heb ik mij aan een strikt voedingsschema te houden. Één keer in de week mag ik iets “lekkers” .. of in ieder geval iets wat niet in mijn schema staat. Een cheatmeal noemen ze dat! Dus je begrijpt dat wat ik dan “cheat” dat dat ook echt de moeite waard moet zijn! Ik kan je deze repen oprecht aan bevelen als jij wel iemand bent die een goede tussendoor zoekt! De smaak is goed en ze vullen. Je hebt echt genoeg gehad als je de reep op hebt. Dat hebben ze ook nog als pluspunt mee ten opzichte van allerlei andere repen die te koop zijn. Overigens mocht je niet van hazelnoot houden? Dat kan natuurlijk!! De smaken pistache en witte chocolade zijn ook verkrijgbaar…

Geniet er van mocht je je tanden in zo’n heerlijke reep gaan zetten!

Groetjes,

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s