December…

Het komt dichter en dichterbij.

De pepernoten liggen vanaf september al in de schappen. En vanaf oktober komt daar steeds meer bij. Afgezien dat ik de maanden november/december heerlijk vind, vind ik het daarbij horende lekkernij ook erg prettig! Vooral de pepernoten van de @vandelftdepepernotenfabriek !! O o o..ken jij ze al? Zo niet is het echt de moeite waard om zo’n winkel in te gaan!! Je kunt er heel veel soorten vinden en je hebt de mogelijkheid om te proeven! Enige nadeel is dan het kiezen, want de keuze is reuze.

Als kind vond ik borstplaat het allerlekkerste. Zálig. Helaas heb ik nog steeds niet een borstplaat kunnen vinden die mij terug heeft kunnen nemen naar de beleving van toen. Dit jaar maar weer eens een nieuwe zoektocht starten.

Laten we uitgaan van een zoet en mooie afsluiting van dit jaar.

Liefs,

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s