Beauty

Even iets heel anders vandaag. Onlangs won ik op Instagram een tandenbleek set. Een set van @whitestrips_shop  Voor jezelf kiezen en zorgen gaan hand in hand toch? Dus ik dacht ik deel mijn ervaring met jullie.

blog 28,IMG_2403Ik had al vele succesverhalen gezien en gehoord en wilde dit ook weleens ervaren. Het werk écht! En het is ook nog eens super voordelig en makkelijk in gebruik. Het meest grote voordeel is voor mij dat je het thuis kunt gebruiken. Gewoon wanneer jij wilt. Whitestrips-shop.nl heeft 2 merken/soorten strips. Er zijn er zie van Oral-B (zoals getoond) en van Crest. De Oral-B variant is iets minder sterk dan die van Crest, maar geeft een super goed resultaat!

Heb jij je tanden wel eens laten bleken? Met deze strips is het aanzienlijk voordeliger en je kunt het dus gewoon in je eigen tijd, vanuit huis in je luie stoel dragen. Ik heb een kuur van een week gedaan, mijn tanden hadden niet heel veel verkleuring dus ik dacht aan 1 week genoeg te hebben. Nou dat had ik! Ben enorm enthousiast en super blij met het resultaat. Dat is trouwens wat de strips doen hè, ze halen de oorspronkelijke (witte) kleur van je tanden terug. Kijk eens op hun site, je kunt er hele uitgebreide informatie vinden. Helder en duidelijk en ik kan uit ervaring zeggen dat wat ze melden is ook waar!blog 28,IMG_9439

Omdat ik zo enthousiast ben en ik graag deel met anderen kan ik jullie een kortingscode aanbieden van 5%. Je kunt dan gebruik maken van 5% korting op een minimale besteding van 15 euro. Gebruik de code: carien

Via deze link kun je ook bij de site komen!

Een glimlach op je gezicht toveren als je fibromyalgie hebt kost soms wat meer moeite, maar nu kan je lach nog net iets stralender worden..

Liefs,

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s