Hallo allemaal,

Mijn naam is Kim en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als Fysiotherapeute. Een jaar geleden begon ik met de opleiding tot Gewichtsconsulente om mensen nog beter te kunnen begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven. Vanaf vandaag komt er iedere week een recept van mij online op de site van Dalia. Zo kan ik mijn passie voor een gezonde lifestyle met jullie delen en laten zien dat dit helemaal niet saai/moeilijk hoeft te zijn!


Pink Oats

IMG_5901

Wat heb je nodig

  • 200 ml kokosmelk
  • 50 gram (diepvries)frambozen
  • 6 eetlepels havermout
  • 1/2 banaan
  • 1 eetlepel Chiazaad

Hoe maak je het?

Verwarm de (diepvries)frambozen in een steelpannetje en prak ze zijn tot het een soort saus wordt. Voeg dekokosmelk en havermout toe en verwam op middelhoog vuur tot het wat aandikt. Haal van het vuur en meng het chiazaad erdoorheen. Prak vervolgens het halve banaantje en smullen maar!

Tip: Garneer met een paar plakjes banaan, frambozen en amandelen.

Liefs,
Kim

Volg mij ook op Instagram.

Hi, leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat :-)

%d bloggers liken dit: