Review: Healthcaps (incl. Winactie)

Een tijdje geleden kreeg ik een heel leuk pakketje toegestuurd van Healthcaps. Ik heb deze geprobeerd en wil jullie vertellen over mij ervaring ermee.

Wat zijn healthcaps nu precies? Ik ben er niet helemaal uit of het nou een voedingsupplement is of gewoon een capsule met zeer geconcentreerd fruit.

Ik ben ontzettend dol op fruit maar op de een of andere manier schiet het er vaak bij in om een stukje fruit te eten. Vraag me niet waarom maar ik reik er niet altijd naar. En sommige groenten die heel gezond voor je zijn zoals bijvoorbeeld avocado, vind ik echt heel vies. De ideale uitkomst. Een zestal capsules met daarin elke dag weer een dosis groente en fruit die 100% natuurlijk zijn.

Op de website van Healthcaps vertellen zij het volgende over de capsules:

Alle producten/grondstoffen van de Healthcaps zijn 100% natuurlijke groente & fruit. Ze worden puur geoogst en binnen twee weken gevriesdroogd! Het vriesdrogen werkt als volgt: bij vriesdrogen wordt het water uit de groente en het fruit verwijderd. Dit wordt gedaan door eerst de groenten en het fruit onder zeer lage temperatuur in te vriezen. De groenten en fruit wordt tussen de -30 en -80 graden Celsius bevroren. Vervolgens wordt de druk in de vriezer verlaagt. Door langzaam de temperatuur onder het vriespunt te verhogen, veranderd het ijs langzaam in waterdamp.

Als het waterdamp is onttrokken blijft er droog maar alsnog zeer gezond voedsel over. Dit komt doordat alleen het vocht is onttrokken. De verbindingen en gezonde eigenschappen uit het voedsel wordt behouden. Daarnaast is ook de smaak nog steeds behouden en is het juist sterker geworden. Na dit proces blijft er alleen nog super gezond poeder onder.

9200000085202486Bij vriesdrogen is er geen sprake van een verhittingsproces, dit is nog een reden waarom alle voedingstoffen worden behouden. Wanneer je verse groenten en fruit verhit gaan er tussen de 20% en 50% aan voedingstoffen verloren. Deze voedingstoffen worden dus wel behouden in de gevriesdroogde groenten en fruit. Dit proces in 100% natuurlijk en er is geen enkel chemisch- of verhittingsproces aan te pas gekomen. Hierdoor blijven alle vitaminen & mineralen intact.

Bron: Healthcaps.nl

Op het moment dat ik de caps binnen kreeg kwam er bij mij net een flinke verkoudheid opzetten. Mijn weerstand is op dit moment wat minder door de burn-out en ik kon dus wel een extraatje gebruiken. Ik begon met de Healthcaps en binnen drie dagen werd mijn verkoudheid al minder terwijl deze normaal toch wel wekenlang blijft hangen. Of dit te wijten is aan de Healthcaps weet ik niet zeker maar ik heb een vermoeden van wel.

healthcaps-300x260En dan de verpakking! Je krijgt een doos met daarin voor een week of maand Healthcaps. In de doos zit voor elke dag een verpakking met daarin zes verschillende soorten groente en fruit (heel overzichtelijk) en dit is je dagelijkse portie dus dat is dan ook gelijk weer mooi. Toch adviseer ik zelf wel om ook gewoon naast de capsules lekker een appel of ander stukje fruit te eten, gewoon omdat dat lekker is! Ik vind die verpakking echt ontzettend leuk! En het is voor een groot deel papier dus je kunt het allemaal in de papierbak gooien daarna wat natuurlijk weer goed is voor het milieu!

Op de website van Healthcaps staat een filmpje en wordt er nog meer uitleg gegeven over de caps. Ook kun je daar kiezen voor de verschillende pakketten en een bestelling plaatsen en…IK MAG EEN WEEKBOX WEGGEVEN zodat een van jullie deze zelf kan uitproberen!!! Wat je hiervoor moet doen lees je op mijn Instagram post!

weekbox-6Heb je vragen over de Healthcaps en mijn ervaringen laat dan een berichtje achter in de comments.

Liefs

Dalia

7 reacties

 1. Claudia

  Dit zou echt zo iets voor mij zijn! Elke week koop ik weer fruit met de intentie om het te eten en kan het dan vervolgens net zo goed weer weggooien.. super zonde!! 😦 Daarnaast ideaal om tijdens de koude dagen het immuunsysteem een beetje een boost te geven 🙂 Hoop dat ik ze zou kunnen uitproberen!

  Geliked door 1 persoon

 2. levenmeteenstempel

  Wat een leuke winactie en review. Ik doe graag mee. Momenteel worstel ik met mijn (mentale) gezondheid en ben voor het eerst in tijden bijna niet in de gym en/of bezig met gezonde voeding. Een dubbel gevoel want ik heb 3 maanden co-working gewonnen in de categorie voeding, leefstijl, mindset en autisme. Dit terwijl rustig aan doen/mij beter voelen het plan is. Ik kan wel een vitamine shot gebruiken en extra energie gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Janita Visser

  Ja deze zouden erg goed van pas komen. Kan wel wat extra vitaminen gebruiken met al dat sporten. Merkt dat je wel extra vitamines nodig hebt, ondanks dat we wel heel gezond eten. Naast het moederschap ga ik ook weer fulltime op school, dus even een extra boost zou dan mooi zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s