Instagram Volgers-Ontvolgers frusterend?

Instagram. Je maakt een foto en doet daar veel moeite voor, draait je in de raarste bochten, zoekt speciale plekken op, allemaal voor die speciale foto. Of je hebt je bord prachtig neergezet, juiste belichting, mooi gegarneerd voor de foto (tot frustatie van je partner die gewoon wil eten), je bedenkt een pakkende caption, mooie quote, zet er de nodige hashtags bij en je post de foto op Instagram.

Ondanks het wisselende algoritme dat al niet meehelpt stromen de likes en comments binnen. Ook beginnen nieuwe mensen je te volgen. Gedurende de dag gaat dit zo door en heb je er rustig 25 volgers per dag bij. Maar wat een bedrog! Voordat je gaat slapen doe je zelf nog het een en ander aan engagement op IG en daarna ga je lekker pitten.

De volgende ochtend wordt je wakker, springt onder de douche, poetst je tanden en daarna tijdens de koffie gooi je even je IG open om een nieuwe foto te posten en te kijken of er vannacht nog activiteit is geweest. maar HOE KAN DIT! je hebt minder volgers dan je de avond ervoor had…WAAROM????

Door kortzichtige mensen, DAAROM! De volg/ontvolgers.

Er zijn twee verschillende soorten.

De mensen die jou gaan volgen in de hoop dat jij ze terug volgt. Doe je dat niet dan ontvolgen ze je gewoon weer. Sterker nog zelfs als je wel terug volgt dan ontvolgen ze je vaak alsnog. Ze hebben geen interesse in wat jij post, ze vinden niks van je content en volgen je louter en alleen om op deze manier zelf meer volgers te genereren. Anderen zien namelijk ook als jij terugvolgt en gaan daardoor vaak ook volgen. Heel erg irritant!

Dan heb je ook nog de bots, die automatisch allerlei accounts volgen en een dag later weer ontvolgen. Dat is helemaal sneu want dat zijn dus mensen die helemaal geen moeite willen doen. Waarom koop je je nepvolgers gewoon niet en laat je de mensen die echt hard werken om iets van hun account te maken niet lekker met rust.

follow unfollowVolgens mij is dit dus echt frustratie nummer 1 op insta. Maar ja je doet er dus niets aan. Dus in het kader van je minder druk maken over dingen laat ik het bij deze ook maar los. Zielige mensen verdienen immers mijn en jouw aandacht niet!!!

Wees in ieder geval gerust, als ik je volg is dat omdat ik je echt interessant vind! En ik zal ook altijd even hard blijven werken om goede en mooie content te maken voor jullie.

Volg je me nog niet? Klik hier voor mijn insta en volg me gerust ( niet ontvolgen he? :-))

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s