Verborgen pareltje in Amsterdam: Mosaic Affairs

Een paar weken geleden was ik op de babyshower van mijn jongste zusje. Doordat ik zelf nog met Burn out klachten rondloop kon ik het deze keer niet helemaal opbrengen om daarbij te helpen. Mijn andere zusje heeft daarom de organisatie hiervan op zich genomen en wat heeft ze dat supergoed gedaan.

Het vond plaats in Mosaic Affairs in Amsterdam vlakbij de Kinkerstraat, van origine een mosaic studio en dit is ook te zien als je binnenkomt. Overal staan potten met steentjes en dingetjes die je kunt gebruiken om mooie mosaic te maken. Ook hangen er hele mooie werkjes. Mosaic Affairs voelt gelijk bij binnenkomst goed aan en straalt een knusse warme sfeer uit. Een klein verborgen pareltje in hartje Amsterdam!

Ik ken een hoop leuke eetgelegenheden in Amsterdam maar van deze was ik niet op de hoogte. Bij binnenkomst werden we welkom geheten door onze gastvrouw Siomara. Zij runt de zaak samen met Li, twee hele vriendelijke gastvrije en vooral warme dames. Alles stond al netjes klaar. Wij hadden de babyshower high tea en alles wat tot in de puntjes geregeld. Het eten was heerlijk vers en lekker, de tafel was leuk versierd en de sfeer was zeer goed!

Naast babyshowers kun je er ook terecht voor een gewone high tea en diverse workshops zoals het maken van een dreamcatcher of een mozaik workshop en zij maken zelfs grafstenen op maat. Ook kun je er een heel leuk bedrijfuitje of vrijgezellenfeestje van maken want ook die zijn welkom.

Het was een gezellige middag die mede dankzij Mosaic Affairs onvergetelijk is geworden.

Wil je meer weten over Mosaic Affairs check dan hier hun website of kijk even op hun Instagram profiel. Ik beveel het je van harte aan!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s