Concentratie

Ken je dat, je zit vol met ideeen en je wilt van alles doen en op het moment dat je dat wilt gaan doen lijkt het wel alsof je de hele tijd afgeleid wordt door van alles.

Van de week had ik zo’n dag. Het begon toen ik een blogpost wilde schrijven, ik opende mijn computer en de blog en heb vervolgens een beetje naar mijn scherm zitten staren. Mijn telefoon lichtte op en ik was daardoor meteen afgeleid, ik beantwoorde mijn appje en een half uur later zat ik nog te scrollen op Instagram. Vervolgens ging het een beetje zo:

“Okay nu ga ik echt iets doen, oh de post! Even de post halen. Dat is een leuk pakket..het boek Instaproof in de brievenbus. (ik wil dit zo graag lezen), okay die blog dat wordt niks want kan de concentratie niet opbrengen, het boek lezen dan maar…o ja eerst even een story filmpje maken en ervoor bedanken, als ik dan toch op insta zit…staat er nog wat leuks op? En we zijn weer een half uur verder. Ik klap het boek open en begin, ik lees de bladzijde..of nee de eerste alinea…wat heb ik nu gelezen? Het is weer uit mijn hoofd verdwenen en ik moet het opnieuw lezen…mijn hoofd neemt niks op. Nou dan maar gewoon Netflix kijken o nee wacht het is lunchtijd even eten. Hey iemand praat tegen me op Insta, ff antwoorden. De rest van de middag zit ik dus in mijn onezie op de bank vrijwel niets te doen. Mike komt thuis en verteld me iets, ik hoor wat hij zegt maar wederom komt het niet binnen…kun je het nog een keer zeggen?”

 

Uiteindelijk geef ik het maar gewoon op en accepteer ik dat er vandaag niks zinnigs uit mij komt. Ik kan me gewoon echt helemaal nergens op concentreren maar dat is niet erg, zulke dagen moeten er ook zijn toch? Herkenbaar?

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s