Ontspannen

Om spieren goed te laten functioneren is er een combi nodig van zowel calcium en magnesium.  Calcium zorgt voor de samentrekking van de spier en magnesium zorgt voor de ontspanning van de spier. Als er geen goede balans is dan kunnen spieren onvoldoende ontspannen. Het zou dus kunnen dat je dan uitkomt bij een supplement, omdat je niet de benodigde hoeveelheid haalt uit je voeding. De ontspannende werking van magnesium werkt niet alleen voor de spieren, maar ook voor je algehele gemoedstoestand. Bijvoorbeeld na een zeer drukke dag een moment ter ontspanning. Je kunt denken aan het moeten presteren op/aan je studie. blog 42,IMG_5550Onlangs kwam ik in contact met @naturalcalm. Omdat ik fanatiek sport en belast ben met fibromyalgie sprak het magnesium deel mij enorm aan. En vooral over de goede recensies die er te vinden zijn over dit product. Ik startte met het drinken van deze poederoplossing sowieso iedere avond. Het moment dat ik tijd nam om rustig te zitten, of net voordat ik ga slapen. Maar ook als ik aan het werk ben, om een moment van rust te ervaren. En ik bemerk echt verschil! De onrust die gepaard gaat met fibromyalgie (en overgang) raken onderdrukt dan wel rustig. Soms heb ik een deadline te halen en dan drink ik een glas natural calm om de golf van rust over mij heen te voelen. Ik slaap sinds jaren heerlijk, waar ik voorheen vaak wakker was in de nacht, beperkt zich dat nu tot hooguit 1 keer en daarna val ik direct weer in slaap. Plafonddiensten heb ik niet meer. blog 42,5d9aec2e-3296-4839-8796-7b395587cf2cIk vind dit echt een aanrader voor diegene die spanningen / stress ervaren en op zoek is naar een natuurlijke rustgever. Je kunt op www.naturalcalmmagnesium.nl kijken voor verdere informatie of voor het bestellen van een try-out pakket. Dat try-out pakket bevat 3 verschillende smaken; 3x original 2x raspberry-lemon 2x sweet lemon Liefs, Carien Volg mij ook op Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s