Wat heb je nodig?  (2 porties)

– 2 sneetjes (spelt/zuurdesem)brood
– 1 ei
– 50 ml ongezoete kokosmelk
– 2 theelepels kaneel
–  1 theelepel honing
– (kokos)olie om in te bakken
Voor de gekaramelliseerde banaan:
– 1 banaan
– klontje (plantaardige) boter
– 1 eetlepel honing
– snufje kaneel

Hoe maak je het?

Pak een diep bord en klop het ei luchtig. Meng nu de kokosmelk met het ei en de honing. Leg de sneetjes brood in het mengsel en zorg dat beide kanten het vocht goed opnemen. De sneetjes brood moeten zich helemaal vol zuigen. Doe een beetje (kokos)olie in de pan en bak de sneetjes brood aan beide kanten  mooi bruin.
img_6993.jpegSnijdt nu de banaan in plakjes. Smelt de boter in de pan en roer de honing en kaneel er door. Doe de plakjes banaan in de pan en bak op middelhoog vuur aan beiden kant tot ze bruin zijn (let op dat de honing niet verbrand!). De banaan is klaar als er een mooi knapperig karamellaagje om zit.
Eet smakelijk!
Tip: erg lekker met pindakaas!
Liefs Kim
Volg mij ook op Instagram

Hi, leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat :-)

%d bloggers liken dit: