Ontbijt deel 1: BANG Breakfast

Sinds mijn pubertijd heb ik altijd ontzettende moeite gehad met ontbijten. Mijn maag ligt ’s ochtends gewoon overhoop en alles wat ik weg krijg is een kopje thee en een kopje koffie. Niet heel gezond! Meestal neem ik daarom mijn ontbijt mee naar mijn werk en eet ik het pas zo rond 09:30 uur tussen de bedrijven door even op. Ik moet wel want ik moet eten voordat ik mijn medicijnen slik. Wat er op neer komt dat ik dus ook met een pillendoosje rondloop (ik voel me soms net een oud wijf met alle medicijnen die ik dagelijks moet slikken). En laten we nu eerijk zijn, ontbijten doe je toch het liefst ’s ochtends thuis terwijl je even rustig wakker wordt.

Een paar weken geleden was ik aan het scrollen op Instagram en daar kwam ik Bang Breakfast tegen! Frozen breakfast smoothies!! Hey dacht ik, dat krijg ik dan wel weer weg in de ochtend. Ik heb ze benaderd en ik kreeg de mogelijkheid om een weekje uit te proberen.

De doos met daarin 5 frozen smoothies werd door een hele vriendelijke meneer afgeleverd op zondagavond.

Je ontvangt de volgende smoothies:

 

Hoe het werkt:

Je krijgt de smoothies bevroren aangeleverd en ze moeten direct in de vriezer zodat alle voedingswaarden en stoffen bewaard blijven. De avond voordat je je smoothie wilt gaan eten haal je hem uit de vriezer en zet je hem in de koelkast en de volgende ochtend smullen maar!

Van de 5 smoothies heb ik er drie gegeten en de andere twee aan mijn man gegeven. Ik lust namelijk geen avocado en vond ze daardoor echt niet lekker. Gelukkig vond mijn man ze wel heerlijk. Het zou dus wel fijn zijn als je kon kiezen welke je graag wilde ontvangen en toen ik dit aangaf werd dit goed opgepakt dus wie weet in de toekomst.

Bang Breakfast is een startend bedrijf en daarom leveren zij op dit moment nog niet door heel Nederland. Woon je in omgeving Amsterdam dan is dit zeker een aanrader!

Een weekbox kost € 14,99 en bij een abonnement krijg je de box voor € 12,99. Hij wordt bij jou bezorgd op de dag en tijdstip dat het best uitkomt voor jou en ze zijn echt superlekker! Zeker een aanrader! Vooral als je dus net als ik moeite hebt met ontbijten.

Je kunt de box hier bestellen. Volg ze ook op Instagram, vinden ze leuk!

Ik ben benieuwd of jij deze box gaat proberen en wat je ervan vind en als je vragen hebt mag je natuurijk altijd contact met me opnemen!

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s