Sportdrank

Drink jij wel eens sportdrank? En dan bedoel ik niet energydrank maar puur een sportdrank!

Onlangs mocht ik een event bijwonen die georganiseerd was door ddrinksnl en sportlinesportdrinks in Big Gym Alkmaar. Naast dat er een training gegeven werd door Murthel Groenhart (Glory welterweight champ 2017 = kickboksen) had ik tevens de mogelijkheid om kennis te maken met dit drankje.

blog 39,IMG_5312Het allereerste wat opvalt aan dit blikje is de sluiting. Serieus dat is echt geniaal! Zouden ze op alle blikjes drinken moeten doen. Waarom? Dat ga ik je vertellen.. Het blikje is qua openmaken niet anders dan een doorsnee blikje drinken MAAR hij is hersluitbaar! (handig want daardoor ook hervulbaar) Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar ik krijg een blikje nooit in één keer leeg / op. Om die reden drink ik eigenlijk liever niet uit een blikje. En als we dan praten over een sportdrank die ik tijdens mijn sporten kan drinken is het dus ideaal dat ik het kan hersluiten. Een open blikje en ik in een sportschool is vragen om omstoten en geknoei dus…

Okee blikje open gemaakt en een slok genomen. Heerlijk frisse smaak, dorstlessend en niet zoet! Geen koolzuur, wat ik persoonlijk dan weer heel prettig vindt. Een biologisch, natural sportdrankje! Laag in calorieën.

Wat mij betreft zeker een aanrader als je een fitte, gezonde levensstijl volgt of wil volgen of als je op zoek bent naar een sportdrank die past in een fit gezonde lijfstijl.

Ik heb begrepen dat ze te koop zijn bij sommige grote AH’s en de Jumbo. En uiteraard zijn ze te bestellen via de site van ddrinksnl . Waar je overigens nog meerdere producten kunt bestellen en vinden die kunnen passen in jouw fitte levensstijl.

Voor nu een sportieve groet,

Liefs

Carien

Volg mij ook op Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s