Fijne Feestdagen…

Je houd ervan of je vind het vreselijk, de feestdagen met name de kerst.

Ik heb altijd gemengde gevoelens. Er zijn maar twee kerstdagen en die zitten altijd volgepland want 1 dag met familie en 1 dag met schoonfamilie. En bij wie wordt het dan gevierd, wat doen we met cadeautjes en het aller belangrijkst WAT MOET ER GEGETEN WORDEN! Wij hebben geen kleine familie en iedereen heeft weer andere smaak dus dat is soms best wel een dingetje. De discussie over bovenstaand begint vaak al zo eind oktober begin november en brengt dus elk jaar weer de nodige irritatie met zich mee. Mike en ik hebben echt bijna nooit ruzie maar rond deze tijd vallen we regelmatig tegen elkaar uit vanwege irritatie die we niet eens zelf veroorzaakt hebben.

Begrijp me niet verkeerd, als we eenmaal met zijn allen samen zijn is het altijd harstikke gezellig, lekker en knus. We kletsen bij, eten iets lekkers (uiteindelijk is dat meestal gewoon gourmet), wisselen cadeautjes uit en vaak eindigen we de avond met ouderwetse spelletjes. Geslaagde feestdagen dus!

En toch kriebelt het bij ons al jaren. We willen zo graag eens in een hutje of huisje zijn rond de kerst. Lekker knus met een echt haardvuur in de bossen. Dit jaar hebben we daarom besloten om met twee van onze beste vrienden er lekker met de kerst tussenuit te gaan. We gaan daarom lekker naar zo’n huisje met een open haard in Brabant.

En dan moet je dus aan je familie gaan vertellen dat je er niet bent dit jaar…sterker nog, je moet je schoonmoeder ook gelijk vragen of ze even op de katten kan passen…Wij dachten (geheel onterecht bleek) o jee dit gaat niemand leuk vinden. Maar bij het vertellen reageerde eigenlijk iedereen heel begripvol en werd ons veel plezier toegewenst. Mijn schoonmoeder gaf zelfs aan dan wel met de kleinkids lekker op ons huis te komen zodat de katten niet verplaatst hoeven te worden! Hoe lief!!! We hoeven ons dus helemaal geen zorgen te maken.

Wel gaat het nog heel even spannend worden want ergens rond kerst komt er ook weer een nichtje ter wereld!

tempImageForSaveIk wens jullie allen een ontzettend fijne knusse warme en liefdevolle kerst toe!

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s