Hoeveel kerstdagen vier jij?

Wat gaat de tijd toch vreselijk snel. Morgen is het alweer kerstavond! En over een ruime week gaan we alweer het nieuwe jaar in!

In een eerder artikel over de feestdagen vertelde ik al iets over hoe kerst bij ons plaatsvind. Uiteindelijk altijd gezellig. Dit jaar gaan we naar een huisje in Brabant en past mijn schoonmama op de katten (superlief aangezien ik het altijd erg moeilijk vind om ze achter te laten). We hadden ze serieus bijna meegenomen maar onze jongedame vind de auto echt vreselijk. Ons mannetje is nooit zo moeilijk maar deze oplossing is toch prettiger voor ze.

img_7011Afijn, de kerstboom staat vrolijk  met cadeautjes eronder en al, licht te geven en de kaarsjes branden elke avond vrolijk. Ik hou niet van de winter maar de kerstperiode geeft toch wel altijd een gezellig en knus gevoel. Omdat we beide kerstdagen met anderen vieren en we ook wel lekker samen kerst willen vieren beginnen wij vanavond lekker al met het vieren van kerst. Gewoon een lekker romantisch avondje met zijn tweetjes, iets lekkers eten en dan samen de cadeautjes uitpakken. Ik weet al wat ik krijg en dat kan ik mooi gebruiken als we over een paar dagen op pad gaan.

Morgen vieren we kerst met mijn schoonmoeder en gaan we lekker uit eten, blijft ze lekker logeren en de volgende ochtend (1e kerstdag) vertrekken we naar het huisje (met open haard) in Brabant. Het vlees en ons gourmetstel nemen we lekker mee want we gaan gourmetten. Wat we dag twee gaan doen met eten dat weet ik niet want dat regelen onze vrienden.

Stiekem hoop ik dan toch wel dat het deze week gaat sneeuwen want wat is er leuker en mooier dat bij de open haard zitten terwijl buiten de sneeuw valt. En..dat doet het natuurlijk ook goed op de IG foto’s 🙂

Wij vieren dus gewoon lekker 4 dagen kerst..en jij hoe vaak vier jij kerst? Wat je ook gaat doen ik wens jou en je familie, vrienden, etc, hele een hele fijne, gezellige en liefdevolle kerst toe!

Een dikke kerstknuffel!

Liefs Dalia

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s