Hunkemöller by Doutzen Kroes (de nieuwe sportcollectie DK1985

Een post op een andere dag dan jullie van mij gewend zijn! Ik hoop dat iedereen een heerlijke kerst heeft gehad. Ik typ dit vanuit het gezellige Brabant want ik ben nog even lekker een paar dagen weg.

 

Vandaag komt de nieuwe sport collectie van Doutzen Kroes DK 1985 online bij Hunkemöller. Deze lijn is geïnspireerd door sporten als moderne dans, ballet en HIIT. Ik mocht onlangs als een van de eersten een aantal kledingstukken uit deze collectie ontvangen en wat zijn ze mooi zeg! Ik koos voor de lichte rose-golden kleur, gewoon omdat ik dat een prachtige kleur vind! In het echt is de kleding nog veel mooier dan op de foto! Ook zit het supercomfortabel en is zijn de legging squatproof!

Heb jij Hunkemöller cadeaubonnen of een fashion cheque gekregen voor de kerst of gewoon een hele fijne eindejaarsbonus? Deze collectie is het zeker waard. Doutzen heeft zich voor deze collectie laten inspireren door diverse high intensity sporten en dat is aan de kwaliteit te merken. Naast de echte sportartikelen en accessoires zitten er ook een aantal artikelen bij die je in het gewone dagelijkse leven ook kunt dragen! Zoals sweaters, bomberjacks met bijpassende schoenen (Fila) en zelfs een hoodie jurk. En hou je van een slangenprintje? Ook dit vind je terug in deze collectie.

De gehele collectie staat vanaf vandaag online en vanaf 31 december ligt hij in de winkel. De prijzen variëren van € 9,99 tot €44,99 en zijn verkrijgbaar in de maten XS tot L

Klik hier voor de DK1985 collectie van Doutzen Kroes

Of hier voor de gehele nieuwe sportcollectie van Hunkemöller

Ga jij een artikel uit de collectie in huis halen? Ik ben benieuwd welke jullie kiezen. Gebruik #DK1985 & #doutzenstories en laat je het me weten op Insta door me te taggen @daaltjeswereld

Hieronder een indruk van de collectie. 

Verder wil ik jullie natuurlijk een heel gelukkig, gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen.

Tot volgend jaar!

Liefs Dalia

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s