Warrior Women

Ben je alweer bijgekomen van al het eten en drinken van de kerst? Een paar kilotjes erbij? 🙂

Met het nieuwe jaar zullen er vast veel mensen zijn van wie hun goede voornemen is om gezonder te gaan leven en naar de sportschool te gaan. Of als je dat al deed nieuwe (sport)doelen te stellen en er helemaal voor te gaan.

Enige tijd geleden ontving ik deze prachtige tas van warrior women en wat ben ik hier blij mee. Waar een sporttas vaak heel lomp en groot is waardoor alles door elkaar gegooid wordt en je er uiteindelijk toch minder in kwijt kunt is deze tas modieus, compact maar kan er toch doordat hij zo hoog is heel veel in! Ideaal als je naar de sportschool gaat maar ook als je een fotoshoot hebt en meerdere outfitjes meeneemt. Daarnaast voel ik mij een echte warrior woman omdat ik dagelijks gevecht aanga met de reuma en de fibro en me door niets laat tegenhouden.

Warrior women is  officieel een jaar geleden gestart, eind december 2017. De oprichters Linda en Angeliqeu sporten hun gehele leven al. En samen doen ze al jaren mee met de Ladiesrun in Rotterdam. Ze worden ieder jaar weer superenthousiast van al die duizenden meiden in roze, die hardlopen voor Pink Ribbon!

Eind vorig jaar hebben zij de stoute (hardloop)schoenen aangetrokken en zijn zij Warrior Women gestart. Zij wilden heel graag de collectie introduceren op de Ladiesrun 2018 en dat is ze gelukt.

Op 10 juni 2018 stonden zij voor het eerst op de Ladiesfair met de WARRIOR WOMEN collectie. Het was superleuk om te zien hoe enthousiast de dames waren. Die dag zijn meteen de eerste kilometers in WARRIOR WOMEN outfits gelopen. Supertrots waren waren Linda en Angelique. Daarna zijn zij hun webshop gestart. En ondertussen zijn zij druk bezig met nieuwe items voor de collectie. En aan inspiratie ontbreekt het hen gelukkig niet.

Zij vertellen zelf het volgende over WARRIOR WOMEN:

WARRIOR WOMEN Fitness Fashion gaat niet zozeer over ons als oprichters (vrouwen met een passie voor mooie sportkleding) maar het gaat vooral over jou! Over al die sportieve, fitte en strijdlustige vrouwen, ongeacht je leeftijd. Vrouwen die inmiddels weten hoe ze hun energie kunnen verdelen om alle ballen hoog te houden. Studeren, werken, zorgen én sporten. WARRIOR WOMEN staat voor vrouwen met pit, met power, met lef, met doorzettingsvermogen en met mooie doelen in het leven. Deze vrouwen zijn in onze ogen allemaal WARRIOR WOMEN! En wij hopen jullie te inspireren met onze WARRIOR WOMEN Fitness Fashion. Fijne sportkleding met motiverende teksten, geschikt voor alle workouts die jullie doen. 

Nou als dat niet motiverend is! Naast deze prachtige tas verkopen zij dus onder andere t-shirts en leggings met hele leuke slogans en gaat het assortiment zich alleen maar uitbreiden. Laat de warrior women in jou los en neem eens een kijkje in hun webshop.

Ik weet zeker dat jij je doelen gaat halen en je helemaal te gek voelt als je richting de sportschool loopt met deze tas…of een t-shirt met stoere tekst erop!

Voor nu wens ik jullie voor morgen alvast een heel fijn einde van dit jaar, volgend jaar gaan we allemaal weer knallen! Pas op met vuurwerk, doe geen dingen di ik ook niet zou doen 🙂 en alvast een heel liefdevol en gezond en gelukkig 2019.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s