Hardlopen voor het goede doel? Doe mee aan de Unicef Imagine Run

Hi Allemaal,

Ik hoop dat jullie allemaal geweldige feestdagen hebben gehad en hebben genoten van oud en nieuw! De eerste blog van dit jaar is er een voor het goede doel!

Actief blijven in de winter en tegelijkertijd iets goeds doen voor een ander? Blijf in beweging met Imagine Run, ontdek nieuwe hardloop- of wandelroutes en daag jezelf uit om een speciaal doel te halen. Verwezenlijk dit doel tijdens de virtuele run voor UNICEF op 2 februari 2019.

UNICEF zet zich deze winter in voor kinderen in Syrië en buurlanden die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld. Door mee te doen aan aan de UNICEF Imagine Run, draag je bij aan het schenken van dekens & kledingpakketten voor deze kinderen. Zo doe je met je deelname én iets goeds voor jezelf én voor een ander.

Bij een virtuele run bepaal je zelf de afstand, locatie en of je wilt wandelen of hardlopen. Om deel te nemen gebruik je de Imagine Run App en schaf je een deelnamepakket aan via Imagine Run. De gratis Imagine Run App zet overal ter wereld looproutes voor je uit van de afstand die jij wilt lopen. Waar je begint eindig je ook altijd. Vanaf je eigen voordeur, op vakantie, een zakenreis, aan de andere kant van de wereld of als je een frisse neus wilt halen tijdens je pauze op werk. De app begeleidt je over wandel vriendelijke wegen en paden. Zo ontdek je steeds nieuwe routes en plekken. Ook biedt de app gratis trainingsschema’s om verstandig te trainen voor korte en lange afstanden.

Mocht je nu wat meer willen weten over wat de run precies inhoud klik dan op deze link voor meer informatie.

Onze insta: @imagine_run

Onze hashtag: #shareeverystep

 

Liefs Dalia

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s