Eiwitshakes

Gebruik jij eiwitshakes? Eiwitpoeder? Ze zijn er in overvloed te vinden. Het lijkt wel of iedereen ze te koop aanbiedt. Ik zelf gebruik eiwitpoeder als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Dit omdat ik ze als krachtsporter / bodybuildster nodig heb. Vaak laat ik mijn keuze bepalen door de smaak. Cookies & cream vind ik bijvoorbeeld heel lekker, of vanille of ach er zijn talloze lekkere smaken te vinden. Bij mij gaat het door mijn ontbijt. Ik ontbijt standaard iedere ochtend met havermout (of Bambix rijstebloem) met daardoor heen dus eiwitpoeder. En eerlijk is eerlijk , een schep van mijn lievelings eiwit in de ochtend door mijn pap is voor mij een traktatie in mijn strikte voedingsschema.

Laatst proefde ik de smaken van Livepuri.eiwitten,IMG_6732

Live Puri heeft een unieke blend tussen native whey, de meest pure vorm van wei, en caseïnaat ontwikkeld, 100% afkomstig uit verse melk. Live Puri is 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen. Voor hen staat kwaliteit en puurheid voorop. Ze hebben het zelfs wetenschappelijk uitgezocht.

Op hun site geven zij jou de volgende redenen om te kiezen voor Live Puri ;

  • samengesteld met ervaren apothekers (meer dan 20 jaar ervaring)
  • claims 100% goedgekeurd door EFSA
  • volledig vrij van vulmiddelen, smaakpoeders, conserveermiddelen en gluten
  • duurzame, recyclebare verpakkingen
  • op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • gratis verzending vanaf 30 euro

Voor nog meer informatie over deze eiwitten verwijs ik je graag naar de site . Op de site vind je naast informatie over de eiwitten ook recepten en nieuwtjes.

Er zijn 4 smaken te verkrijgen, ook in portieverpakkingen. Een portieverpakking is wel zo handig als je eerst kennis wil maken met het product, zoals ik dat heb gedaan. Je kunt kiezen uit de smaken ;

  • cacao (licht gezoet of ongezoet)
  • chai (licht gezoet of ongezoet)
  • kokos (licht gezoet of ongezoet)
  • vanille (licht gezoet of ongezoet)

eiwitten,IMG_8247Ik heb alle 4 de smaken licht gezoet geproefd. Mijn voorkeur is toch echt de vanille en de cacao. Wat ik al aangaf ik meng het in mijn ontbijt en daar voor leende de kokos en de chai zich voor mij persoonlijk niet. Waarvan ik de kokos nog wel zou kiezen voor een ander moment op de dag. De chai kies ik niet, die vind ik persoonlijk niet lekker. Te kruidig of iets, niet mijn smaak. Maar wat voor mij een NO is is wellicht voor jou een GO.

Mocht jij nog een tip hebben waar ze eventueel ook nog heerlijke eiwitten verkopen? Ik ben gek op proeven en proberen! Laat een reactie achter onder deze post.

Alvast bedankt.

`

 

Liefs,

Carien

je kunt mij ook volgen op Instagram .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s