Wat zit er in de myfitsupply box van januari.

Ik zeg wel heel leuk myfitsupply box maar eigenlijk is het de KVV (krachttraining voor vrouwen) box. Wat zit daar nu deze maand in en nog belangrijker wat houd het krachttraining voor vrouwen pakket in. In ieder geval kun je er goed je nieuwe jaar mee starten.

Ik kreeg de box afgelopen vrijdag binnen en vertel jullie wat er in zat en hoe het programma werkt. Lees dus snel verder.

Allereerst een klein nieuwtje. In de box vind je de eerste editie van het KVV magazine, ik sta er zelf in met een heerlijk recept voor een pokebowl. Niet alleen mij vind je terug in het magazine maar ook medeblogger Carien staat er in!! Hoe leuk is dat! Ik stond nooit eerder in een magazine dus ben best wel trots!


Het KVV Magazine

img_7945

Een superleuk magazine met allerlei informatie over een gezonde lifestyle. Diverse vrouwen vertellen hierin hun verhaal, er staan een aantal lekkere recepten in en in deze editie vind je ook een volledig schema om je Bootay te trainen.


Een hele aparte spons

img_7943

Wat ik hiervan nou moet vinden? Het ziet er heel vreemd uit maar ik neem hem van de week lekker mee in bad en dan probeer ik hem uit 🙂 O wacht het is een nepsneeuwbal voor het indoor sneeuwballengevecht van KVV en drogesneeuwballen.nl! Te grappig maar ik gebruik hem gewoon als spons hoor!


Spirulina poeder en tabletten van Spiruella

Bij een kijkje op de site wordt mij nu niet helemaal duidelijk waar het goed voor is. Wel begrijp ik eruit dat het veel eiwitten, vitaminen, mineralen en fytonutrienten (wat zijn dat) bevat. Wat ik wel weet is dat mijn pa vroeger altijd een potje van die pilletjes had staan, ik was daar nooit mee bezig en ook nog heel jong dus heb hem er nooit naar gevraagd. Dit is wat er op de website staat over de poeder, blijkbaar kun je dit door je eten gooien (ga ik gelijk maar eens proberen) en de tabletten die slik je natuurlijk gewoon:

Spirulina is een oeroude soort minuscule blauwgroene zoutwater alg. Algen of wieren zijn eenvoudige eencellige of meercellige organismen, deze behoren dus niet tot het plantenrijk. De spirulina alg komt van nature in Mexicaanse meren en delen van Midden-Afrika, waar dit wier al duizenden jaren een belangrijk bestanddeel van de voeding is. Vandaag de dag wordt spirulina voor commerciële doeleinden gekweekt in speciale buitentanks in delen van Noord-Amerika en Azië. Hiervan wordt een poeder gemaakt die gemakkleijk geconsummeerd kan worden en verwerkt kan worden in vele gerechten. Zoek niet meer verder en bekijk ons aanbod aan spirulina poeder. 

Je kunt het in ieder geval hier bestellen


No & More

img_7938

Een best wel grote fles met bronwater die naar komkommer en munt smaakt. Hier houd ik altijd wel van. Meestal maak ik het in de zomer zelf en voeg ik er nog wat citroen en soms gember aan toe leuk dat het ook zo in een fles verkrijgbaar is. Handig voor onderweg.

Een kijkje op de site leert mij dat ze nog meer lekkere smaakjes hebben. Mooie site trouwens.


Een waterfles met infuser

img_7944

Zoals ik al aangaf bij het water hierboven maak ik zelf vooral in de zomer van dat water met een smaakje, deze fles leent zich daar uitstekend voor. En mooi ook want mijn oude is afgelopen zomer kaduuk gegaan 🙂


Fysker Omega Zalm Olie

img_7939

Oh Omegatjes zijn nooit verkeerd! Deze kende ik nog niet maar ga ik zeker uitproberen! Ik ben heel benieuwd. Meer informatie over deze en andere supplementen vind je op de site van Fysker


POWERBAR PROTEIN PLUS LOW SUGAR BAR

img_1326.jpgNet als vorige maand deze heerlijke proteine reep met een zeer laag suikergehalte. De Low Sugar Bar bevat bovendien extra eiwit voor effectieve spieropbouw en een snel herstel na een intensieve inspanning.

Dit soort repen zijn toch wel echt een treat he?

Deze repen zijn verkrijgbaar bij diverse webshops zoals Body & Fit shop


WHEYSTED EXTREME RECOVERY

img_1331

Ook deze zagen we vorige maand voorbij komen. Dit keer kreeg ik de smaak Chocolate Brownie. Heb jij alles gegeven tijdens je training en heb je iets nodig om je te helpen herstellen en je spiergroei te bevorderen? Dan is dit drankje voor jou gemaakt.

Ook hier ben ik heel benieuwd naar, ik hoop dat ik snel weer kan trainen!

Ze worden verkocht per 12 voor € 47.88 wat neerkomt op € 3,99 per flesje en je kunt ze hier bestellen.


Pana Chocolate

img_7940

Een donkere chocoladereep die ik stiekem samen met Carien al geproefd heb. Het is een zachte chocolade met een variatie aan smaak door de verschillende noten die er in zitten.

Hier vind je wat meer informatie over deze repen.


 

Dit was de volledige inhoud van de box. Daarnaast krijg ik nog voedings en trainingsschema’s die bij het KVV krachtpakket horen. Wat zit er dan precies in dat krachtpakket?

  • 3 persoonlijke trainingsschema’s (elke 2 maanden)
  • 3 persoonlijke voedingsschema’s (elke 2 maanden)
  • 2 Fit verrassingsboxen (elke 3 maanden)
  • 2 KVV magazines!!! (elke 3 maanden)

Je kunt hiermee dus een half jaar vooruit. Goed begin van het jaar toch?

Je besteld het KVV krachtpakket met 10% korting als je mijn actiecode DAALTJESWERELD10 gebruikt via deze link

Liefs van Carien & Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s