Gewonnen prijs

Dag allemaal,

Doen jullie ook geregeld mee aan van die witacties op Instagram of Facebook? Ik dus wel. Zeg er direct eerlijk bij, ik reageer meer dan dat ik win. Maar onlangs was ik dus wel de winnares. Ik won een pakket met 4 zakken drinkbare Supermeals van Ambronite via Puurnordicpuurnordic.com

ambronite,IMG_7783

Ik ontving alle 4 de smaken en de shake beker, mega groot pakket dus ook wel. Dat vond ik een aandachtspuntje waard. De 4 smaken zijn berries – banana – original en ginger&apple. De ginger&apple hebben wij nog niet geproefd, omdat we alle 4 de zakken openmaken een beetje zonde vonden. Liever dichthouden om het zo lang mogelijk te kunnen bewaren. Het zijn namelijk best grote zakken dus je drinkt het niet zo maar op. Het zijn drinkbare supermeals. Een drinkbare complete maaltijd. Ze geven je lichaam alles wat je nodig hebt. De voeding komt uit Finland. Natuurlijke, biologische en plantbased voeding.

Wat het dus zeer aantrekkelijk maakt is dat het drinkbaar is en gezond! Je het op elk moment van de dag kan nuttigen. Denk bijvoorbeeld als je veel onderweg bent en je hebt honger maar geen gezonde voeding tot je beschikking? Of na je training je lijf een goede boost wilt geven door het nuttigen van een gezonde uitgebalanceerde maaltijd. Je zou het zelfs kunnen gebruiken als ondersteuning tijdens afvallen, een maaltijd kunnen vervangen met dit. Kijk eens bij Ambronite Je kunt ook aardig wat informatie vinden bij Puurnordic.ambronite,IMG_7786

Wat wij van de smaak vonden? Smaak is sowieso een persoonlijk iets, maar de Berries vonden wij persoonlijk de lekkerste. Ik zelf moest erg wennen aan de stukjes die je proeft. Maar wat ik heb begrepen en wat ik ook kon terug vinden (lezen) zijn dat de stukjes noot die je proeft die er in zitten. In het begin leek het ook of je een ietwat ijzerachtige nasmaak had, maar dat verdween in de loop der tijd. Het is inderdaad een goed vullende maaltijd, het stilt je honger / trek flink. Zeer voedzaam. Het is ook niet het “ik drink een shake” gevoel, je proeft wel echt een voeding. Het proeft en voelt inderdaad als gezond, gebalanceerd en puur natuurlijk. Kortom een goede voeding.

ambronite,IMG_8097Ik leef zoals jullie weten volgens een voedingsschema en daar zit deze voeding niet in opgenomen, maar ik zou het na mijn trainen zeker zo nu en dan gebruiken. Net om even die boost te hebben. Mijn man gaf aan dat hij het wel heel prettig vind om in de ochtend te gebruiken / drinken. Om bovenstaande redenen, dat het goed vult en vooral om het gemak ervan. Want dat is het natuurlijk ook! Je weet hoeveel scheppen je nodig hebt, water erbij, schudden en klaar! En dat in de ochtend geeft mooi tijd winst. Hij neemt het ook mee als hij weet dat hij een zeer lange dag op kantoor heeft en dus na “etenstijd” thuis zal zijn. Dan ligt voor hem het gemak om naar een fastfoodketen te gaan op de loer liggen maar nu wij dit hebben, is dat een zeer fijne en goede uitkomst. Wat wij wel eerlijk willen zeggen tegen jullie, het zal niet onze dagelijkse voeding zijn, maar dat is puur om de reden dat wij het “kauwen” zullen missen.

Als je ons zou vragen wat is een fijne maaltijdvervangende shake? Dan is deze absoluut wel een aanrader!

Als extra nieuwtje!! Ze hebben nu een aanbieding op alle 4 de smaken ontvang je nu 25% korting.

 

Liefs,

Carien

 

volg mij ook op Instagram

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s