Cadeau ideeën voor Valentijnsdag (Ook voor de heren)

Over een paar weken is het zover, het is weer Valentijnsdag. Commercieel of niet, stiekem willen we dan toch allemaal of iets leuks krijgen of iets leuks geven aan degenen van wie we houden. Eerlijk is eerlijk, zelf doen wij niet echt iets uitgebreid aan Valentijnsdag maar wel geven we elkaar een kleinigheidje of bestellen we sushi en maken we er een romantisch sushi festijn van 🙂

Ik heb een aantal leuke cadeautjes op een rij gezet die leuk zouden zijn om te geven of om te krijgen in diverse prijsklassen!


 

Matching ondergoed van Mijn Cadeau

Bij mijn cadeau kun je nu speciaal voor Valentijnsdag matching ondergoed bestellen met daarop een tekst naar keuze. Hoe leuk is dit. Ik mocht deze leuke set bestellen en heb onze namen met een hartje ertussen op de voorkant en onze trouwdatum op de achterkant laten zetten. Maar je kunt er natuurlijk gewoon opzetten wat je zelf wilt. Het ondergoed zelf is zwart met rode hartjes en de band (waar dus de tekst op komt) kun je zelf kiezen of die zwart moet zijn of niet.

Je kunt het ondergoed hier bestellen en als je mijn kortingscode gebruikt krijg je 20% korting. De kortingscode die je kunt gebruiken is DaliaRasikh.


 

Geurkaars van Yankee Candle

b74ab486-3f17-4f9a-a2b8-7f65b2de73f0

Een geurkaars, daar maak je me zo ontzettend blij mee! De geurkaarsen van Yankee Candle die ruiken zo lekker dat je zelfs als je drie verdiepingen hebt hem door je hele huis heen ruikt. Een leuk cadeau voor de dames om te krijgen maar ook voor de heren want zeg nou eerlijk, een romantische sfeer creëren met een geurkaars is natuurijk zo gedaan!

De geurkaarzen kun je kopen bij onder andere Loods 5, Magna Plaza in Amsterdam en diverse online webwinkels.


 

Lingerie foto van jezelf

Mijn man had weleens gekscherend laten vallen dat hij het wel heel leuk zou vinden om een mooie lingerie foto van mij aan de muur boven het bed te hebben. Op dat moment stond ik nog niet zo vaak voor de camera en vond ik dat heel spannend. Ik plaats nooit zulke content op mijn social media en voel me ook niet prettig bij een fotograaf in mijn lingerie. Dat durfde ik dus niet aan. Wel wilde ik hem een cadeautje geven dat hij bijzonder zou vinden. Mijn zusje heeft de camera opgepakt en we hebben toen heel spontaan een aantal foto’s gemaakt. Daar zaten een paar hele mooie tussen waarvan ik er 1 heb laten uitvergroten, een mooie lijst heb gekocht en deze cadeau heb gedaan aan mijn (toen nog) vriend. Hij was er heel blij mee en de foto hangt nu dan ook al zeker al 8 jaar boven zijn kant van het bed. (misschien wordt het eens tijd voor een nieuwe 🙂

Mocht je het dus eng vinden of gewoon te duur om dit bij een fotograaf te doen? Lekker iemand in je omgeving vragen, dan voel je je prettig en er zit dan zeker een mooie foto tussen. Eventueel kan ik ook een mooie foto voor je organiseren. Stuur me vooral een mailtje voor meer info.


 

Boho – Tiffin

Heren geloof me, dit is een cadeau dat veel dames op prijs zullen stellen. Ik blijf deze elke keer aanbevelen bij cadeau ideeën! Deze lunchbox is zo mooi, stylish, leuk en handig! Er kan veel eten in en het blijft supervers! Ik heb er eerder al een hele blog over geschreven. Het liefst zou ik ze allemaal willen hebben maar ik heb er al zoveel, hihi!

Je kunt de diverse formaten van de tiffins hier bekijken en bestellen.


 

Rola Moca Benelux

De laatste, ook weer voor de heren. Heb jij een sportieve vriendin die er ook overdag graag fashionable bijloopt? Dan moet je zeker even kijken op de site van Rola Moca Benelux. Ik kocht hier 1 van mijn eerste leggings en inmiddels heb ik er al 5 of 6 in de kast hangen en een paar topjes. De eerste legging die ik kocht heb ik echt heel vaak aan en is al zo vaak gewassen maar ziet er nog steeds uit alsof hij pas net uit de verpakking komt en als ik de jeans leggings aan heb krijg ik regelmatig te vraag of het nou een echte jeans is of niet 🙂

Ook over dit merk heb ik al eens eerder en blogpost geschreven al hebben zij intussen wel een naamsverandering doorstaan. Neem gerust een kijkje op de site, ik weet zeker dat jou vriendin heel blij zal zijn met een van deze kledingstukken. En…ik mag je ook hiervoor een kortingscode van maar liefs 15% aanbieden, de code is Dalia15


 

Of je nou wel of niet Valentijn viert, of je het nu wel of niet commercieel vind. Ik wens je hoe dan ook een mooie romantische valentijnsdag toe. En mocht je nou geen valentijntje hebben, gewoon lekker jezelf verwennen lieverd! Dat mag ook weleens 🙂

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s