Healthy snacks

Onlangs ontving ik de Healthy Snackbox om te helpen kiezen van de lekkerste tussendoortjes voor in de nieuwe box voor thuis. Het is een box vol met de beste tussendoortjes voor het hele gezin.

Alleen daar in onderscheiden zij zich, vind ik. Er zijn heel veel healthboxen te verkrijgen maar daarin wordt weinig aandacht gegeven aan de kinderen. En bij de healthy snackbox dus wel. Mijn eerste reactie toen ik de box ontving? Wat veel!! Ik was echt super aangenaam verrast met zo’n goed gevulde box. Er zaten ook lolly’s in, drie maal raden…er waren er 3 en toen ik even niet keek waren er nog 2! Mijn zoon had zijn oog er direct op laten vallen en direct eentje meegenomen naar zijn kamer.

Uiteraard even naar zijn mening gevraagd, want dat was nu juist de bedoeling…mijn ervaring delen en mening geven. De lolly van Food2smile ontving een 6 1/2 . De beredenering van mijn zoon? Een 6 is een voldoende en deze zit boven de voldoende. De lolly’s van Food2smile zijn kleurrijk maar zonder suiker! Vaak zijn lolly’s een en al suikerbommetjes, deze dus niet!

De box is onderverdeeld in 4 categoriën ;

 • gezondere tussendoortjes
 • voor, tijdens of na het sporten
 • speciaal voor de kids
 • lekker voor op de bank

Bij gezondere tussendoortjes kun je denken  aan de momenten in de ochtend of in de middag, voor onderweg of tijdens een meeting. Eigenlijk een tussendoortje voor elk moment van de dag. We hebben ze allemaal getest, mijn man nam ze mee naar het werk en voor onderweg in de auto. Hij zit veel en vaak in de auto en dan vond hij dit wel heel erg prettig om bij zich te hebben. Er waren 3 producten die er uitsprongen. Namelijk een wafel van De Bron, een spelt koek van Billy’s farm en de proteïne bal van Luvsum. Deze 3 scoorden bijna een 8!

De categorie voor, tijdens en na het sporten trok mijn aandacht direct. Er bestaan zoveel repen e.d. in deze categorie dat ik meer dan bereid was te testen. Van de 4 die er in zaten, allemaal lekker en zeer aan te bevelen, had de Lifebar met noten en  fruit absoluut mijn smaakpapillen getrigged. Door de noten die er in zitten blijft je energie op peil, ideaal om te eten voor je gaat sporten.

Tja en dan de kids. Wat ik al zei de lolly was direct opgevallen. Food2smile is zeker een aanrader als je zoekt naar snoep zonder suiker. Er zaten chocosmiles (smarties) in die door mijn zoetekauw heerlijk gevonden werden! Ik kan niet anders zeggen dat hij alles wel lekker vond. Okee behalve de cola gum van De Bron maar dat komt hij lust sowieso geen cola.

healthbox,IMG_8998En dan de laatste, niet geheel onbelangrijke categorie. Lekker voor op de bank! Iedereen kent dat moment wel toch? Op de bank, Netflix aan of tv of gewoon gezellig…klein hapje en drankje erbij..zijn die hapjes vaak de gezondere? Nee vaak niet. Daarom zitten er in de Healthy Snackbox allemaal “bites” waar je guiltfree van kan genieten. Denk aan chips gemaakt van kikkererwten, nog een chips gemaakt met 50% minder vet dan reguliere chips, een notenmix en een chocoladereep die koolhydraatarm is omdat ie gezoet is met natuurlijke zoetstoffen. Te veel om op te noemen zo goed gevuld was en is deze box.

Ten slotte wil ik de merken nog even benoemen van de producten die in deze box zaten. Zodat jullie zelf kunnen kijken op de desbetreffende sites of pagina op Instagram. Om het niet als spam te laten overkomen heb ik niet van alle de pagina er bij gezocht. Daar zijn de producten te mooi en goed voor vind ik!

healthbox,IMG_9003

Merken;

 • De Bron
 • NUTS&BERRIES
 • Powercrunch
 • Billy’s Farm
 • Mealpro
 • Luvsum
 • Organic
 • Lifebar
 • Proteinpro
 • Planet Organic
 • Grenade
 • Food2smile
 • Sweetswitch
 • Hippeas
 • Oloves
 • Sweetcocktail

Een hele lijst hè? Volg jij de Healthy Snackbox al op instagram? Zou ik zeker doen om op de hoogte te blijven van de gezondere tussendoortjes die zij wereldwijd vinden. Met als basis een gezondere keus voor chips, koeken, repen, chocola en dus zelfs snoepjes. Zo bevatten ze geen tot weinig suiker, laag in verzadigde vetten, hoog in eiwitten en vezels. De box komt mede tot stand door experts uit de sport en voedingswereld.

Volgens mij heb ik een redelijk uitgebreid beeld geschetst over deze box. Mocht je (nog) meer informatie willen? Check www.healthysnackbox.nl

Liefs,

Carien

je kunt mij ook volgen op Instagram .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s