Een paar dagen geleden posste ik in mijn Instagram stories dat ik leuk nieuws had gekregen. Ik kon er nog weinig over zeggen omdat ik het wel zo netjes vond om degenen die het betrof eerst op de hoogte te stellen.

Afgelopen donderdag heb ik een knoop doorgehakt en mijn ontslag ingediend. Dit was geen makkelijke beslissing. Ik heb het altijd er naar mijn zin gehad op mijn werkplek maar nadat de druk mij teveel werd ben ik gaan nadenken wat het nu eigenlijk is wat ik nu precies wil. Na lang wikken en wegen en ook proberen om weer terug te keren in mijn baan heb ik besloten dat dit niet meer is wat ik wil. Niets ten nadele van mijn werkgever. Ik ben deze baan gewoon ontgroeid en het is tijd voor mij om iets nieuws te gaan doen.

Ik heb mijn resterende vakantie dagen opgenomen wat betekent dat ik binnenkort een aantal weken vrij ben en even helemaal zonder zorgen tot rust komen. Daarna begin ik met een superleuke nieuwe uitdaging maar daarover later meer. Eerst goed afscheid nemen en genieten van vrije tijd.

Liefs Dalia

4 Reacties

  1. Hoi Dalia, goed om te lezen dat je de juiste beslissing hebt genomen voor jezelf. Jammer dat je IJburg college gaat verlaten maar goed om voor je eigen geluk te kiezen. Ik wens je heel veel succes in je nieuwe uitdaging. Ik hoop je daar ook weer te kunnen ondersteunen. Dank voor de leuke samenwerking de afgelopen jaren en hopelijk tot snel.

    Hans meiboom

    1. Wat opent zoiets je ogen dan he! Ondanks dat ik het een beetje spijtig vind ben ik wel heel tevreden met de keuze die ik gemaakt heb! Dank je wel voor je bericht!

Hi, leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat :-)

%d bloggers liken dit: