Fabebook, doe jij er nog wat mee?

Vorige week was het op het nieuws. Facebook is heel rap minder populair aan het worden. Instagram is helemaal van nu. Ik merk zelf ook dat ik bijna niet op Facebook zit.

Volgens de jeugd is Facebook dan ook voor “oude mensen” en hebben vorig jaar meer dan 8 miljoen mensen de app verwijderd of zijn zelfs helemaal gestopt met Facebook.

Dit laatste is voor mij geen optie. Wil je namelijk een zakelijke pagina op Instagram hebben dan heb je een Facebook pagina nodig en wil je een pagina kunnen aanmaken dan heb je dus een Facebook account nodig.

Wel besloot ik om mijn persoonlijke Facebook pagina volledig te wissen en met een schone lei te beginnen. Instagram neemt heel veel tijd in beslag maar dit vind ik wel erg leuk om te doen. Wel is het zo dat “nog” niet iedereen dit heeft en sommige mensen toch echt zweren bij Facebook. Ik wil dus gaan proberen om ook op mijn daar iets meer te doen maar anders. Of dat lukt moeten we nog maar zien 🙂

Tja en toen kwam het lastige gedeelte want ik zit al zolang op Facebook…om dat nou allemaal per bericht te wissen….dan ben ik net zo lang bezig ;-). Gelukkig, na even zoeken vond ik een tooltje die al je posts in 1x kan verwijderen. Duurt wel even natuurlijk maar dan heb je wel een schone lei en is alles weg. Nou ja, alles…zo makkelijk maken ze het je natuurlijk niet he…fotos moet je allemaal apart weghalen bijvoorbeeld en berichten waar je ooit in getagged bent ook. Ten tijde van dit schrijven ben ik nog wel heel druk bezig met alles goed op te schonen want een aantal dingen blijft dus wel gewoon staan en moet je toch echt handmatig weghalen. Als dit helemaal weg is ga ik eens kijken wat ik er nou precies mee wil doen. I’ll keep you posted.

Heb jij nog steeds een facebook account? En doe je er ook iets mee? Of zweer je eigenlijk net als ik bij Instagram?

Mocht je me willen volgen op facebook om te zien wat ik daar ga doen dan kan dat natuurlijk altijd!

Mijn persoonlijke pagina vind je hier

En natuurlijk de pagina gekoppeld aan mijn Insta vind je hier

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s