nog eentje dan..

Ja ja daar ben ik weer. Nog één keer ga ik het hebben over mijn “comeback” nog één keer een blog over mijn geworstel met mijn mind. Daarna laat ik het voor wat het is en wat het  zal zijn, goed? Naja, mij kennende indien ik het noemenswaardig vind kom ik er zeker nog een keer op terug.

nog eentje,IMG_3391Ik neem jullie tenslotte via Instagram en Facebook en in mijn blogs mee op reis, mijn reis naar een sterker en gezonder lichaam. Met al zijn ups and downs. Met alle succesmomenten en faalacties. Nou over die laatste gesproken heb ik nu even genoeg gefaald voor een jaar hoor. Pff want wat is en was dit een leerschool zeg. Waar mijn fitnessjourney begon met mijn trainer Peter de Gruyl omdat ik zelfstandig 35 kg was afgevallen, maar toen meer wilde. Ik wilde dat wat weg was in een betere verpakking. Zo ben ik ruim drie jaar geledenbij hem gestart, gaandeweg kreeg ik de smaak te pakken en ging ik voor mijn “bucketlist”. Een bikinifitness wedstrijd. Zo gezegd zo gedaan. Wat was het een mooie reis, wat heb ik enorm veel geleerd. Over de sport maar meer over mijzelf. Na hier aan geproefd te hebben wilde ik meer. En belandde ik in juni 2018 bij Team Samensterk in Apeldoorn.

Daar ging het even anders dan dat ik “gewend” was. Ik hield van de verandering, het deed mij mentaal goed. Lijfelijk begonnen in augustus/september al wat signalen te branden. Maar mijn focus en drive waren zo enorm groot, dat ik die signalen niet direct heb erkend. Tegen beter weten in ben ik doorgegaan en wellicht mijzelf voorgelogen dat alles goed ging. Toen ik in december nogmaals (wisselt iedere 8 weken) een nieuw trainingsschema kreeg en daar in de “sumo deadlift” tegenkwam…die heeft mij getackeld. Deze oefening is voor mij to much. Althans voor toen / nu. Met mijn instabiel bekken en totaal geen reserves meer in mijn lijf, was dit de welbekende druppel. Ik heb het 2 weken volgehouden, ik deed de laatste keer de oefening met mega tranen in mijn ogen. Maar hee topsport is nu eenmaal pijn/opoffering en wat nog meer.

De rest heb ik jullie afgelopen weken verteld en heb ik beschreven in mijn blogs. De eerste keer fysio waar behandeling niet eens mogelijk was, tot het voorzichtig proberen. En dat is nu precies het proces waar ik in zit. Het voorzichtig weer proberen te “trainen” aan de hand van een fullbody schema. De grootste uitdaging zit ‘m in het mentale. Je focussen nu op de beweging en het correct uitvoeren, maar je baalt omdat het gewicht wat je pakt of gebruikt is bij verreweg het gewicht wat je voorheen had. Pijnlijke confrontatie met mezelf. Dat zal het voorlopig dus wel even blijven. En omdat ik niet zo goed weet hoe ik dit moet beschrijven laat ik mijn blogs over mijn terugkeer even voor wat het is. Zodra er voor mij een verandering is of een verandering die ik met jullie wil delen dan zal ik dat zeker doen! Tot nu toe heel erg bedankt voor alle leuke en lieve berichten die ik heb mogen ontvangen de laatste tijd.

Stop ik nu met bloggen? Nee joh!! Ik heb genoeg te melden en te vertellen hoor!! Er is ook nog een leven naast bikinifitness of het bezoeken van de gym. Zo doe ik nog geregeld mee aan winacties, waarover de volgende blog! Maak ik genoeg leuke dingen mee om over te vertellen. Vind ik altijd wel iets om iets over te vinden, en dus ook weer met jullie te delen. Genoeg materie dus nog om op dinsdag en donderdag jullie mee te nemen op mijn journey door het leven. Tenslotte maak je daar alleen zelf het beste van.

Liefs,

Carien

Volg mij hier op Instagram en hier op Facebook.

Één reactie

  1. Doede Jaarsma

    Wow Carien wat een verhaal, kijk idd uit dat je niet tè ver gaat! Ik heb zelf een jaar thuigezeten met een burn out, dus ik weet er alles van. Wel dapper dat je er zo openlijk over durft te schrijven. Ik volg je op FB en Insta (Doede_6211)en onder mijn eigen naam op FB

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s