Wereldkaart op Canvas

Ik kreeg van de week een superleuk cadeautje!

Wij hebben op onze bovenverdieping een soort loungeruimte gemaakt. We hebben er een bar gebouwd met een heuse tap en de inrichting willen we steeds meer een beetje Cubaans maken. Door middel van een bepaald interieur. Dit lukt aardig, alleen zijn die meubels niet heel goedkoop dus doen we het stukje bij beetje.

Nu waren we al een tijdje op zoek naar iets aan de wand. Dat je als je de trap op komt al een beetje in de sfeer komt. Er hing tot voor kort altijd een uitvergroting van een hele mooie foto die ik in Afrika had gemaakt van een leeuw. Maar ja die heeft natuurlijk niet de ouderwetse stijl waar we naar zochten.

Een paar weken geleden ontving ik een mailtje van wereldkaarten.nl met de vraag of ik het leuk zou vinden om een wereldkaart naar keuze te ontvangen. Na even op de site gekeken te hebben vond ik daar precies wat we zochten. Een hele mooie ouderwetse wereldkaart die precies bij de sfeer hoort die we boven willen creëren!

Inmiddels hangt hij dus mooi op zijn plekje en gaan we rustig verder zoeken naar meubels die bij de sfeer passen. De ladekast hebben we al gevonden 🙂

img_9007-e1549969822138.jpg

Op de website van wereldkaarten.nl kun je kiezen uit ontzettend veel modellen wereldkaarten. Zo hebben ze hele moderne maar ook wat ouderwetsere. Echt heel erg leuk. Die van mij is op canvas maar je kunt er ook voor kiezen om het op ander materiaal te laten drukken. Wat voor materiaal er allemaal is kun je bekijken bij de canvascompany

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn mooie wereldkaart. Het is zeker de moeite waard om een kijkje op hun site te nemen.

Liefs Dalia

 

*dit is een gesponsorde post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s