Gezondheidsbeurs

Zoals ik vorige week jullie al vertelde, had ik 2 kaartjes gewonnen bij Biobites voor de gezondheidsbeurs. Ik ben daar heen gegaan samen met Dalia ( Daaltjeswereld) Naast dat het super gezellig was en er een heleboel te zien, proeven en ontdekken was, wil ik 2 dingen uitlichten over die dag. Maar eerst een klein stukje nog over mijn gewonnen prijs.

Want naast dat ik de toegangskaarten voor de gezondheidsbeurs had gewonnen, won ik ook een mand vol gezondheid. Zoals je op de foto’s kunt zien een zeer goed gevulde mand. Heerlijke zaden en pitten, kruiden en chichorei. De chicorei en de kurkuma ben ik super blij mee. Kurkuma omdat dat zo veel goede eigenschappen heeft, ik drink er iedere dag een glas thee van, maar nu dus een potje ontvangen waarin het al “klaar” is en ik het niet zelf hoeft te maken. Wat overigens niet moeilijk is, maar gemak dient de mens hè.

 

Op de site van Daaltjeswereld staat trouwens een recept hoe je kurkuma kunt bereiden om er bijvoorbeeld golden milk of heerlijke thee van te maken. Nog even over de chicorei voor diegene die dit nog niet kennen. Chicorei is een natuurlijke suikervervanger. Ideaal om smoothies, gebak, koffie en thee mee te zoeten. Het is gemaakt van de chicorei wortel. Ik heb voorlopig genoeg producten om gevarieerd en gezond te kokkerellen.

 

En om dan het bruggetje te gebruiken… Op de gezondheidsbeurs was er een stand van Nora French . Zij stond daar met haar nieuwste boek Pioppi hét kookboek en haar bestseller Gezond fastfood. Een absolute must als je van koken en gezond eten houdt, als je op zoek bent  naar een goed kookboek vol met gerechten die jou helpen naar een gezonde leefstijl. En daarbij het is voor het hele gezin.

Het tweede product wat ik onder de aandacht wil brengen is My Magic Mud whitening-tandpasta, 100% natuurlijke mondverzorging. In twee weken wittere tanden, 100% natuurlijk (zonder fluoride & sls), vegan&non-gmo (gecertificeerd door NCS). Ik zeg je eerlijk dat ik er nog niet mee begonnen ben, dus heb nog geen voor-en na foto. Maar ik beloof dat ik hier nog zeker op terugkom. Ze zijn er overigens in verschillende smaken. De smaken ; Peppermint, Cinnamon en Spearmint. Kijk gerust eens bij ze op de site gzb,IMG_3804www.mymagicmud.nl.

En zo is mijn blog vandaag, een flinke reclame post lijkt het wel, ten einde gekomen. Ik wens jullie een mooie stralende dag en tot de volgende blog!

Veel liefs,

Carien

Volg mij ook hier op Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s