Squatty Potty, heb jij hem al?

Tja, beetje raar onderwerp maar hoe is jou stoelgang?

Een hele tijd geleden zag ik een hilarische reclame op youtube voorbij komen. En ik dacht wie verzint dit!!! Even voor jullie beeld vorming, dit is de reclame:

Hilarisch toch, maar heeft hij misschien een punt?

Voor mijn verjaardag kreeg ik de Squatty Potty van mijn vriendin. Zij heeft hem zelf ook en zei dat het toch wel echt werkt. Aangezien ik regelmatig last van mijn darmen heb (ik zweer het je ik krijg overal ontstekingen, stomme reuma) besloot ik om het gewoon te proberen en tja, het werkt echt. Alles komt er een stuk gemakkelijker uit. En terwijl ik dit schrijf denk ik..waarom doe je dit, wat een raar onderwerp. Maar je we doen het allemaal en het is belangrijk om gezond te blijven.

Toendertijd was er maar 1 soort maar tegenwoordig heb je er meerdere dus voor elke toilet wat wils en bijpassends. Er is er zelfs 1 die ook kinderen kunnen gebruiken en na gebruik berg je hem weer netjes op onder je toilet. Wat wil je nog meer…ja misschien regenboogijs schijten maar dat gaat helaas niet gebeuren, haha.

Tijdens de gezondheidsbeurs kwam ik langs de stand van de officiele distributeur van Squatty Potty in Europa. Naast de Squatty Potty verkopen zij ook nog extra merchandize en ik kreeg een unicorn knuffel die een regenboog drol als kont heeft mee, echt te grappig! Maar ook wc spray.fc711a3663b6aec409a6f1b1dc9ea9cd

Deze spray werkt anders dan andere sprays en verbloemd niet alleen de geur maar verwijderd ook daadwerkelijk de “poepdeeltjes”die door de lucht zweven. En je moet deze spray dan ook gebruiken voordat je je behoefte gaat doen. Na uitvoerige testen kan ik je vertellen dat je daadwerkelijk niets anders ruikt dan een heerlijke frisse geur op de toilet. Hoe fijn is dat?

De Squatty Potty, merchandise en wc spray kun je hier bestellen.

Ga je er ook 1 aanschaffen of heb je er al 1? Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s