Courgettekoekjes

Wat heb je nodig?

– 1 courgette
– 100 gram feta
– 1 ei
– peper
– Italiaanse kruiden
– bakpapier

Hoe maak je ze?

Verwarm de oven vast voor op 200 graden. Rasp de courgette fijn. Doe de courgette in een schone theedoek en knijp goed uit zodat er zoveel mogelijk vocht kan weglekken. Klop het ei in een kom en verkruimel de feta er boven. Roer het geheel door de courgette en voeg een snufje peper en wat Italiaanse kruiden toe. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel in kleine bolletjes op de bakplaat. Maak er met de achterkant van een lepel mooie koekjes van. Bak de koekjes +/- 30 minuten in de oven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s